Η επιστράτευση του Μερκή

Μπορεί αρκετοί να απόρησαν όταν με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου του αγώνα με την Ομόνοια είδαν τον Μερκή να περνά στη θέση του Καρλάο. Πέραν του ότι ο Βραζιλιάνος αισθάνθηκε κάποιες ενοχλήσεις, το σκορ ήταν τέτοιο που αποτέλεσε την καλύτερη αφορμή για να πάρει ουσιαστικό χρόνο συμμετοχής ο Μερκής.

Ο Μερκής δεν ήταν στο πρώτο μισό της χρονιάς ανάμεσα στις βασικές επιλογές του Κρίστιανσεν αλλά στους αγώνες που ακολουθούν με Ολυμπιακό και Ανόρθωση θα έχει εξασφαλισμένη θέση στο αρχικό σχήμα.

Ο Αστίθ είναι τιμωρημένος στον αγώνα με τον Ολυμπιακό λόγω της κόκκινης που δέχτηκε στο Καζακστάν ενώ ο Καρλάο θα χάσει τον αγώνα πρωταθλήματος αφού συμπλήρωσε 4 κίτρινες στον αγώνα με την Ομόνοια.

Ο Μερκής λοιπόν θα κληθεί να δώσει λύσεις σε δυο σημαντικούς αγώνες και η απόδοση του στην προηγούμενη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό είναι  οδηγός για τις επόμενες. Η πιο μεγάλη εικόνα είναι αυτή που θέλει τον Μερκή να παίρνει ουσιαστικό χρόνο συμμετοχής στο δεύτερο μισό της χρονιάς αφού τραυματισμοί και κάρτες θα φθήρουν τους λεγόμενους βασικούς.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!