Η εξήγηση του Λάγο

Η μέχρι πρόσφατα ανετοιμότητα του Λάγο έδωσε αφορμή για πολλά σχόλια από τους οπαδούς μας που ανέμεναν ότι ο αριστερός μπακ θα μπορούσε να βοηθήσει στα προκριματικά του Champions League. Αυτό δεν έγινε αλλά τις τελευταίες δυο εβδομάδες βλέπουμε τον Ισπανό να παίρνει χρόνο συμμετοχής και κυρίως να δείχνει ότι έχει την ικανότητα να κλείσει την πληγή …

Ο ίδιος μιλώντας μετά τον αγώνα με την Αστάνα έδωσε τη δική του εξήγηση για την καθυστέρηση …

Σε προσωπικό επίπεδο πώς αισθάνεσαι;

Καλά. Ήταν το δεύτερο παιχνίδι σε τέσσερις μέρες. Είναι άλλη χώρα, άλλο ποδόσφαιρο, άλλη κουλτούρα, αλλά είμαι συνεχώς καλύτερα, μαθαίνω πώς είναι το ποδόσφαιρο εδώ. Μαθαίνω πάντα, από τους νέους, από τους παλιούς, από τον κόσμο, από την ομάδα που είναι τέλεια.

Ήρθες ως μία μεγάλη μεταγραφή αυτό το καλοκαίρι από την Πριμέρα Ντιβιζιόν, αλλά αργήσαμε να σε δούμε. Δεν ήσουν έτοιμος από άποψης φυσικής κατάστασης;

Ναι, κοιτάξτε, στην Ισπανία τελείωσε στις 15 Μαΐου η Πριμέρα Ντιβιζιόν, εδώ ήρθα στις 10 Ιουλίου και η ομάδα είχε ξεκινήσει προπονήσεις ήδη ένα μήνα πριν. Ήμουν 2,5 μήνες ανενεργός (σ.σ.: το τελευταίο του παιχνίδι στην Ισπανία ήταν στις 21 Απριλίου) κι αυτό στοιχίζει. Και όπως είπα πριν, άλλη κουλτούρα, άλλο ποδόσφαιρο. Πήγαν όλα καλά εν τέλει και έχω τρομερή όρεξη.

Τώρα που ξεκίνησες να παίζεις, όμως, ο κόσμος αντιλαμβάνεται γιατί ήρθες ως μεγάλη μεταγραφή…

Η πρόθεσή μου είναι να βοηθώ, ούτως ή άλλως αριστερός μπακ είμαι, δεν θα βάζω γκολ (σ.σ.: γελάει). Πρέπει να αμύνομαι σωστά, να βγάζω σέντρες, να έχω την καλύτερη δυνατή απόδοση. Μετά μπορεί να συμβούν διάφορα, είναι ποδόσφαιρο, ομαδικό άθλημα, εξαρτάσαι και από τους συμπαίκτες σου, ειδικά εμείς οι αμυντικοί. Βλέπουμε ότι είμαστε ένα καλό σύνολο και σίγουρα θα πετύχουμε καλά πράγματα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!