Οι φευγάτοι

Ένας από τους λόγους που η χρονία ήταν ίσως η πιο δύσκολη ήταν και ο προβληματικός αγωνιστικός σχεδιασμός που έγινε το περασμένο καλοκαίρι. Εκ του αποτελέσματος αλλά και στην πορεία έγινε αντιληπτό ότι οι μεταγραφικές προσθήκες ήταν κάτι περισσότερο από προβληματικές αφού δεν βοήθησαν με ουσιαστικό τρόπο τον ΑΠΟΕΛ και έβαλαν ακόμα μεγαλύτερη πίεση στους παλιούς.

Η προσπάθεια να σωθεί η χρονία περιλάμβανε τις πρόωρες αποχωρήσεις των Λεάλ, Τσοκο, Κοτίνα αλλά πλέον πρέπει να παρθούν νέες και ίσως δύσκολες αποφάσεις. Ο ΑΠΟΕΛ πρέπει να ενισχυθεί για να έχει τύχη στα προκριματικά του Champions League και αυτό μπορεί να γίνει μέσα από ένα νέο γύρο πρόωρων αποδεσμεύσεων.

Οι αποδεσμεύσεις είναι η μοναδική επιλογή αφού κανένας από τους παίκτες που έχουν θεση στο ρόστερ δεν λήγει το συμβόλαιο του. Οι Πιατκόφσκι και Στίλιτς είναι οι δυο πιο τρανταχτές περιπτώσεις παικτών ενώ ο ΑΠΟΕΛ δεν μπορεί να συντηρεί τόσο τον Κοτίνα όσο και τον Βάντερμαν.

Ο Πολωνός έστησε πόδι τον Ιανουάριο και με τεράστιο αγωνιστικό ρίσκο δεν αποδεσμεύτηκε κάτι που θα πρέπει να γίνει τις επόμενες εβδομάδες αφού η ομάδα έχει ανάγκη από επιθετικό.

Η περίπτωση του Στιλιτς δεν είναι πιο δύσκολη. Παρά τις συστάσεις με τις οποίες ήρθε και το ότι ο Κετσπάγια δεν του έδωσε αρκετό χρόνο συμμετοχής, ο Βόσνιος των 300 χιλιάδων ευρώ ετησίως δεν έχει θέση στην εντεκάδα και είναι αχρείαστη πολυτέλεια να καταλαμβάνει μια θεση στον πάγκο.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X