Η φημολογία που αποπροσανατολίζει και αγχώνει

Επειδή ζούμε στην Κύπρο ήταν φυσικό όποιος εκ των ΑΠΟΕΛ ή Απόλλων κληρωνόταν με την Αεκ στο κύπελλο να έδινε αφορμές για να αρχίσει η φημολογία για τράμπα. Το σκορ του πρώτου ημιτελικού έχει εντείνει το άγχος στους Λεμεσιανούς που πιστεύουν ότι ίσως η Αεκ παρουσιαστεί αδιάφορη στον Κυριακάτικο αγώνα, έτσι από χτες συγκεκριμένα μέσα ενημέρωσης αναδεικνύουν είτε εμμέσως είτε σαφώς το όλο θέμα.

Ο εκπρόσωπος τύπου του Απόλλωνα μάλιστα κλήθηκε να σχολιάσει το θέμα στον Άστρα και προκειμένου να δημιουργήσει εντυπώσεις θυμήθηκε πως η ίδια φημολογία αναπτύχθηκε και πριν το δικό τους αγώνα με την Αεκ όταν όμως έχασαν με 0-3.

Η φημολογία δεν πρέπει να αποπροσανατολίσει τον ΑΠΟΕΛ που είναι ο άμεσα ενδιαφερόμενος και η ομάδα που αν δεν κερδίσει την Κυριακή χάνει το πρωτάθλημα. Κανένας μάντης , κανένας Ιντιακέθ και κανένας παίκτης τους δεν θέλει να δει την ομάδα να κερδίζει στην έδρα τους ή και να κατακτήσει το 6ο συνεχόμενο πρωτάθλημα.

Αν ο Μπαλταζάρ και οι παίκτες πάνε με τέτοια μυαλά την Κυριακή στην αρένα θα βρεθούν σε πιο δύσκολη θέση από ότι την Τετάρτη στο κύπελλο.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X