Η γιορτή του παντοκράτορα

Ως οπαδοί του ΑΠΟΕΛ είμαστε ευλογημένοι και τα επιτεύγματα των τελευταίων 5-6 χρόνων δεν πρέπει να εκληφθούν από οποιονδήποτε ως αυτονόητα ή κάτι μικρό. Μπορεί η ομάδα μας να διαθέτει μεγέθη που της επιτρέπουν να ξεκινά κάθε χρονιά με τον τίτλο του φαβορί αλλά κάθε κατάκτηση πρωταθλήματος πρέπει και είναι ένα σημαντικό επίτευγμα.

Σήμερα θα γιορτάσουμε εκ νέου την κατάκτηση του 25ου πρωταθλήματος. Είναι το τέταρτο κατά σειρά για την ομάδα μας γεγονός που δείχνει με απόλυτο τρόπο ότι είμαστε η ομάδα που σαρώνει τα πάντα στις εγχώριες διοργανώσεις. Παρά τις όποιες δυσκολίες, λάθη και απαιτήσεις ο ΑΠΟΕΛ χτίζει τη δική του παντοκρατορία έχοντας πλέον σαν στόχο τη συνέχιση της για όσο το δυνατό μεγαλύτερο διάστημα.

Η ΑΕΚ το πάλεψε, κάποιοι την βάφτισαν σε κάποια φάση ως την καλύτερα ομάδα αλλά η καρδιά και η κλάση του ΑΠΟΕΛ έφεραν ακόμα ένα πρωτάθλημα στην τροπαιοθήκη μας. Αν μάλιστα σήμερα το +7 στη βαθμολογία γίνει +10 θα πρόκειται για ακόμα μια τρανταχτή επιβεβαίωση ότι οι παίκτες μας έκαναν το καθήκον τους και με το παραπάνω.

Είναι για αυτό που σήμερα αξίζουν την αποθέωση. Η αυλαία πέφτει και πριν σβήσουν τα φώτα οι οπαδοί μας πρέπει να δείξουν ότι ξέρουν να εκτιμούν και να επιβραβεύουν. Δεν είναι της ώρας να θυμίσουμε πως και γιατί ήταν μια δύσκολη χρονιά.  Απλά θα πούμε ότι πράγματι ήταν τέτοια αλλά στο τέλος ο στόχος επιτεύχθηκε.

Από αύριο θα μπούμε για τα καλά στη ρουτίνα μας, οπότε σήμερα μπορούμε να το γιορτάσουμε.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X