Η γνωστή χτυπητή αδυναμία

Μπορεί το αποτέλεσμα να είναι το τελευταίο πράγμα που μετρά στα φιλικά αλλά ο τρόπος που ήρθε η νέα ήττα δεν είναι τυχαίος. Ο ΑΠΟΕΛ σε 90 λεπτά αγώνα μετά δυσκολίας μπόρεσε να δημιουργήσει 3-4 σοβαρές προϋποθέσεις για γκολ, γεγονός που ενισχύει την άποψη ότι υπάρχει έλλειψη ποιοτικών επιλογών στη γραμμή κρούσης.

Απέναντι σε μια υποδεέστερη ομάδα γιατί έτσι θεωρείται η Ζίλινα, η ομάδα μας είχε την κατοχή και τον έλεγχο του αγώνα αλλά δεν μπόρεσε να αποφύγει την ήττα.

Ο Τραμετσάνι χρησιμοποίησε συγκεκριμένη 11αδα για περισσότερο από 70 λεπτά, με τον Μπέζιακ σε ρόλο επιθετικού. Ο Σλοβάκος για ακόμα μια φορά ήταν σκέτη απογοήτευση και ένας από τους βασικούς λόγους που η ομάδα δεν μπόρεσε να γίνει απειλητική.

Άξιο αναφοράς ήταν και το ότι η ομάδα αγωνίστηκε με τέσσερις αμυντικούς μπροστά από τον Μπέλετς.

Από τα ενδότερα διαρρέει ότι οι προπονήσεις ακόμα και αυτή την εβδομάδα ήταν κάτι παραπάνω από εξαντλητικές και πως αυτό λειτουργεί αρνητικά στην προσπάθεια της ομάδας να αποδώσει καλά.

ΑΠΟΕΛ:
Μπέλετς, Βούρος (74΄ Μερκής), Λαφράνς, Ιωάννου, Μιχαίλοβιτς (78΄ Ζοαοζίνιο), Γκέντσογλου (74΄ Μακρής), Μάτιτς, Ντε Βινσέντι, Τάμαρι,  Γιάκολις, Μπέζιακ (74΄ Αντωνίου).

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!