Η γνωστή τυπική ανακοίνωση

Η διοίκηση βλέποντας τα δημοσιεύματα για το ποιοι θα δηλωθούν στον κατάλογο των παικτών που θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα με τη Σούντουβα, να βρίσκονται στο φόρτε τους προχώρησε σε μια τοποθέτηση μέσω facebook.

Σε αυτήν ο Πετεβίνος αναφέρει ότι δεν έχει παρθεί ακόμα καμία επίσημη απόφαση για το ποιοι παίκτες θα μείνουν ή θα φύγουν.

Επί της ουσίας η διοίκηση Πετρίδη προσπαθεί να ελέγξει όχι απλά τις εκτιμήσεις αλλά και τις διαρροές που στις πλείστες περιπτώσεις προέρχονται από την ίδια.

Η σχετική ανακοίνωση:

“Ως γραφείο τύπου ΑΠΟΕΛ και επειδή διαπιστώνουμε ότι για ακόμα μια φορά, τα δημοσιεύματα περί του θέματος, “ποιοι μένουν και ποιοι φεύγουν;», βρίσκονται σε έξαρση (λες και είναι στο μυαλό του προπονητή) επιθυμούμε να ενημερώσουμε τον κόσμο της ομάδας ότι καμία απόφαση δεν έχει παρθεί.

Απευθυνόμαστε με συνέπεια προς τον κάθε ΑΠΟΕΛίστα για να του υπενθυμίσουμε ότι μέσα από τις επίσημες θέσεις που εκφράστηκαν ΠΟΤΕ δεν αναφερθήκαμε σε ονόματα ποδοσφαιριστών. Αναφέραμε ότι όλοι θα βρεθούν στο βασικό στάδιο προετοιμασίας και όλοι θα έχουν την ευκαιρία να δείξουν στον προπονητή, τις δυνατότητες τους. ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ για το ποιοι μένουν και ποιοι φεύγουν δεν έχει παρθεί. Σε αντίθεση με τα όποια δημοσιεύματα αναφέρονταν σε λίστες ποδοσφαιριστών και σε ειλημμένες αποφάσεις πριν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Το ίδιο διακρίνουμε να συμβαίνει και τώρα. Αναφορές στο ότι ο προπονητής αλλάξε γνώμη, άλλοι ήταν «φευγάτοι» και μένουν άλλοι ήταν «σίγουροι» και φεύγουν. Χωρίς καμία συνέπεια για τις ανακρίβειες που γράφονταν προηγουμένως. Ενημερώνουμε λοιπόν τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ επίσημα ότι ο προπονητής θα ενημερώσει την διοίκηση για τις σκέψεις και αποφάσεις του σε ότι αφορά στην Ευρωπαϊκή λίστα για τον Ά προκριματικό γύρο του UCL, μέσα στην ερχόμενη βδομάδα. Ας μπει ένα τέλος σε αυτό που βλέπουμε να συμβαίνει εδώ και ένα μήνα όπου η μη «επιβεβαίωση» αναφέρεται ως «ανατροπή» κτλ κτλ. Καλή Κυριακή”.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X