Η υποδούλωση και οι χιλιάδες που ανταποκρίνονται

Ο αγώνας με την Ανόρθωση πλησιάζει και αυτό που απασχολεί πέραν του Καβενάγκι είναι αυτό της προσέλευσης του κόσμου σε σχέση και με την εξαγγελία των οργανωμένων για αποχή από όλους τους αγώνες ποδοσφαίρου. Ο κεντρικός σύνδεσμός και οι διάφοροι περιφερειακοί όπως είναι γνωστό τάσσονται ενάντια στην κάρτα φιλάθλου αλλά και την loyalty κάρτα του ΑΠΟΕΛ. Η προσπάθεια για να βρεθεί μια κοινή συνισταμένη μεταξύ οργανωμένων και της διοίκησης  Πετρίδη δεν είχε ουσιαστικό αποτέλεσμα αφού η έκδοση κάρτας ΑΠΟΕΛ loyalty θεωρείται από τους πρώτους ως υποδούλωση.

Η μεγάλη εικόνα πάντως είναι αυτή που θέλει την μεγάλη πλειοψηφία των οπαδών της ομάδας μας που πηγαίνουν συστηματικά στο γήπεδο να ανταποκρίνονται στο κάλεσμα – υποχρέωση για έκδοση της συγκεκριμένης κάρτας. Όπως προκύπτει από την επίσημη ενημέρωση τις τελευταίες μέρες έχουν εκδοθεί 1100 νέες κάρτες loyalty φτάνοντας τις 8700.

Η οπαδική βάση των οργανωμένων δεν είναι αμελητέα ενώ το πιο ισχυρό τους διαπραγματευτικό χαρτί είναι ο παλμός που μπορούν αν δημιουργήσουν στη νότια κερκίδα όταν θέλουν. Αυτό όμως τα τελευταία χρόνια έρχεται με ένα ασήκωτο κόστος για τον ΑΠΟΕΛ τόσο από οικονομικής άποψης όσο και σε σχέση με το τι πρεσβεύει η κορυφαία ομάδα της χώρας.

Η διοίκηση της εταιρείας τονίζει ότι δεν μπορεί να κάνει εκπτώσεις όσον αφορά την ταυτοποίηση όσων μπαίνουν στο γήπεδο, το νέο συμβούλιο του Παν.συ.φι δείχνει θεωρητικά τουλάχιστον διάθεση να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά το πρόβλημα και το ζητούμενο είναι αν και ποιος θα βάλει νερό στο κρασί του.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X