Η κλήρωση ίσως επισπεύσει τα μεταγραφικά

Η σημερινή κλήρωση για τους δυο πρώτους προκριματικούς του Champions League αναμένεται με αγωνία από όλους στον ΑΠΟΕΛ και κυρίως αυτούς που έχουν την ευθύνη για τον αγωνιστικό σχεδιασμό της ομάδας. O νέος τρόπος διεξαγωγής καθιστά τον 2ο προκριματικό καθοριστικό αλλά και πολύ πιο ανταγωνιστικό.

Για να γίνει αντιληπτό η ομάδα μας θα έχει μεταξύ άλλων ως πιθανούς αντιπάλους μια εκ των Κλουζ, Μίντιλαντ, Χάποελ Μπερ Σέβα και Ερυθρό Αστέρας.

Είναι επίσης γνωστή από χτες λόγω προκλήρωσης η πεντάδα των πιθανών αντιπάλων του πρώτου προκριματικού όπου και εδώ θα ήταν καλό να αποφύγουμε την Ολίμπια Λουμπιάνα.

Οι ευχές σε λίγες ώρες δεν θα έχουν καμία ουσία και γνωρίζοντας τους αντιπάλους ο Μπαλταζάρ και η διοίκηση θα πρέπει να πάρουν σημαντικές αποφάσεις. Στο σενάριο μιας δύσκολης κλήρωσης θα γίνει ακόμα πιο επείγουσα  ανάγκη να κλείσει η εκκρεμότητα που υπάρχει με τον Ντε Βινσέτι.

Ο Αργεντινός έχει ένα χρόνο να παίξει μπάλα και αν δεν αρχίσει το συντομότερο κανονικές προπονήσεις δεν υπάρχει περίπτωση να κερδίσει την μάχη με το χρόνο. Μάχη που ήδη θεωρείται άνιση.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X