Η κριτική των παικτών

Η ομάδα μας πέτυχε το στόχο της και σήμερα όλοι πλέουν σε πελάγη ευτυχίας αφού η πρόκριση ήρθε απρόσμενα. Για να συμβεί αυτό έπρεπε να γίνουν διάφορα τα οποία αξίζουν σχολιασμού:

Ας δούμε λοιπόν κάθε παίκτη ξεχωριστά…

Βάντερμαν
Ο Ολλανδός επιβεβαίωσε ψες γιατί προτιμήθηκε αντί του Πάρντο στα προκριματικά. Μπορεί να έχει κάποια θέματα με τις εξόδους του αλλά αυτά δεν φάνηκαν σχεδόν καθόλου. Το πιο σημαντικό όμως ήταν η σωτήρια επέμβαση του στο 69 όταν κράτησε το 0-0.

Μιλάνοφ
Ο Βούλγαρος όπως και στον πρώτο αγώνα είχε δύσκολο έργο αφού δεν του έβγαιναν τα μαρκαρίσματα απέναντι στον πιο γρήγορο του Νορβηγού μεσοεπιθετικό. Στην επανάληψη βελτιώθηκε αμυντικά ενώ είχε και συνεισφορά στο οργανωτικό κομμάτι.

Αλεξάνδρου
Αρχηγός με τα όλα του αφού με την εμπειρία και το πάθος του κατάφερε να καλύψει με επιτυχία το αριστερό άκρο της άμυνας. Είναι εκ φύσεως επιθετικογενής παίκτης και λίγο έλειψε να χριστεί σκόρερ όταν ένα σουτ κεραυνός του σταμάτησε στο δοκάρι.

Αστιθ
Ήταν συγκλονιστικός στα αμυντικά του καθήκοντα αφού κέρδισε όλες τις μονομαχίες ενώ κάποιες επεμβάσεις του ήταν καταλυτικές. Ήταν ο δεύτερος συνεχόμενος αγώνας όπου είχε απόδοση που τον καθιστά βασικό και αναντικατάστατο, επιβεβαιώνοντας την ορθότητα της επιλογής του προπονητή.

Καρλάο
Ο καλύτερος μας αμυντικός ήταν άξιος συμπαραστάτης του Αστιθ. Κατάφερε να περιορίσει τον σεντερ φορ της Ρόζενμποργκ και ήταν θετικός σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Μοράις
Έπαιξε μυαλωμένα και μπόρεσε να μοιράσει την μπάλα σωστά όταν είχαμε κατοχή που ήταν στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Στα αμυντικά του καθήκοντα ήταν σωστός επιβεβαιώνοντας ότι όταν είναι σε καλή μέρα, λειτουργεί σωστά όλη η ομάδα.

Βινίσιους
Είναι έκδηλη η νευρικότητα η οποία μάλλον δεν είναι δικαιολογημένη. Είχε λάθος μεταβιβάσεις και δεν μπόρεσε να βοηθήσει όσο θα έπρεπε στο οργανωτικό κομμάτι γεγονός που οδήγησε και στην αλλαγή με την είσοδο του Ορλάντι.

Ντε Βινσέτι
Πήρε αρκετές πρωτοβουλίες στο πρώτου μισάωρο και έδωσε τη φοβερή πάσα στη χαμένη ευκαιρία του Εφραίμ. Στη συνέχεια δεν μπόρεσε να βοηθήσει όσο θα μπορούσε αφού δεν του βγήκαν οι φάσεις.

Εφραίμ
Προσπάθησε να κάνει το κάτι παραπάνω και έδωσε πολλές δυνάμεις αλλά δεν του βγήκαν οι φάσεις με πιο σημαντική την ευκαιρία στις αρχές του πρώτου ημίχρονου. Ήταν μια φάση που δεν λειτούργησε σωστά αλλά ευτυχώς δεν στοίχησε. Έκανε πολλά τρεξίματα και έγινε αλλαγή με τον Βάντερ.

Γιαννιώτας
Δυσκολεύτηκε στο πρώτο ημίχρονο αφού η άμυνα των Νορβηγών προσαρμόστηκε πάνω του. Όλα τα λεφτά ήταν το γκολ που πέτυχε αφού στην πιο καθοριστική φάση του αγώνα λειτούργησε σωστά.

Σωτηρίου
Ήταν δύσκολο να φτάσει με προϋποθέσεις η μπάλα στα πόδια του εντός περιοχής και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να μην φανεί ιδιαίτερα. Έχασε μια καλή ευκαιρία στο 66 μετά από κεφαλιά και έδειξε να έχει ανάγκη από περισσότερα στηρίγματα.

Βαντερ
Ο παίκτης που έκανε τη διαφορά στις κρίσιμες φάσεις. Τρομερή αίσθηση του χώρου στην ασιστ που έδωσε στον Γιαννιώτα και σκόρερ του δεύτερου γκολ. Τόσο καλά.

Ορλάντι
Έδωσε ηρεμία στο παιχνίδι στα τελευταία λεπτά και με την απλότητα στις κινήσεις του έδειξε ότι μπορεί να δώσει ουσιαστική βοήθεια.

Ντε Καμάργκο
Προσπάθησε να δημιουργήσει ρήγματα στην αντίπαλη περιοχή αλλά δεν έκανε αισθητή την παρουσία του στο μικρό χρονικό διάστημα που αγωνίστηκε.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X