Η λύση ανάγκης και οι ενδείξεις ότι ξεφεύγει

Έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον η διαχείριση του τραυματισμού του Μιλάνοφ αφού μέσα από τις κινήσεις που γίνονται μπορούμε να δούμε διάφορα πράγματα που είναι άξια σχολιασμού. Το πρώτο πράγμα που είδαμε ήταν να χρίζεται βασικός ο Χριστοφόρου που ήρθε το καλοκαίρι στον ΑΠΟΕΛ με καθεστώς δανεικού και την προοπτική να παραμείνει αν πείσει ότι έχει θέση στο ρόστερ.

Ο νεαρός Κύπριος δυσκολεύτηκε αφάνταστα να ανταποκριθεί σε έναν αγώνα φιλικού χαρακτήρα, αφού έτσι ήταν αυτός με την ΑΕΖ. Δικαιολογίες μπορεί να υπάρχουν πολλές αλλά ο Κρίστιανσεν δεν έδειξε διάθεση να ρισκάρει οτιδήποτε. Μέσα σε αυτά τα πλαίσια επιστράτευσε με τη Νέα Σαλαμίνα τη λύση ανάγκης και όπως είπε μετά τον αγώνα ο Αρτυματάς πήγε καλά.

Μέχρι να επιστρέψει λοιπόν ο Μιλάνοφ ο Αρτυματάς θα είναι η πρώτη επιλογή για το δεξί άκρο της άμυνας.

Το ότι έστω και διερευνητικά ο ΑΠΟΕΛ έψαξε το ενδεχόμενο απόκτησης κεντρικού αμυντικού που να μπορεί να παίξει και δεξί μπακ, είναι μια άλλη πτυχή που επιβεβαιώνει ότι είναι θέμα χρόνου να αποκτηθεί κάποιος που να μπορεί να δώσει καλές λύσεις στο δεξί άκρο.

Όλα αυτά φυσικά αν ο Χριστοφόρου δεν μπορέσει να στεριώσει και να πείσει. Αυτό δεν θα γίνει πάντως με την ωραιοποίηση της απόδοσης του. Αυτό επιχείρησαν να κάνουν κάποια sites με τον λανθασμένο τρόπο που σκιαγράφησαν το ντεμπούτο του.

Γενικότερα θέλουν τεράστια προσοχή από κάθε νεαρό Κύπριο παίκτη οι υπερβολές των μέσων ενημέρωσης ή και των σχολίων στα social media αφού μπορεί να τους οδηγήσουν σε πλήρη αποπροσανατολισμό.

Ξεφεύγουμε

Ο Κρίστιανσεν μας άγχωσε την περασμένη εβδομάδα όταν δήλωνε πως δεν θα προχωρήσουμε στην απόκτηση κεντρικού αμυντικού. Τελικά ο ΑΠΟΕΛ έκανε μια βαρβάτη μεταγραφή (έστω και με υποσχετική) για τη συγκεκριμένη θεση, ενώ προέκυψε και η προσθήκη του Εμπεσίλιο. Ψήνεται επίσης και η απόκτηση του Κάνας που θεωρείται εντεκαδάτο αμυντικό χαφ.

‘Οπως γίνεται αντιληπτό ο Κρίστιανσεν αλλά και οι υπόλοιποι επιχειρούν με κάθε τρόπο να διορθώσουν τα λάθη που έγιναν στο χτίσιμο τους ΑΠΟΕΛ τις τελευταίες δυο καλοκαιρινές μεταγραφικές περιόδους.

Το βιογραφικό και οι παραστάσεις των παικτών που έρχονται δείχνουν ότι υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για να ισχυροποιηθούμε σε τεράστιο βαθμό αλλά αυτό θα πρέπει να επιβεβαιωθεί και μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X