Οι λύσεις στις αντικειμενικές δυσκολίες

Ο αγώνας με την ΑΕΛ πλησιάζει και ο Κρίστιανσεν αν δεν το έχει κάνει ήδη καλείται να αποφασίσει πως θα καταφέρει να κάνει τις σημαντικότατες απουσίες παικτών να περάσουν απαρατήρητες ή καλύτερα να μην κοστίσουν άλλες βαθμολογικές απώλειες.

Δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι ο ΑΠΟΕΛ πάει στο αφιλόξενο Τσίρειο ακρωτηριασμένος αφού οι βασικοί παίκτες που στελεχώνουν τις θέσεις στα άκρα της άμυνας και τη μεσαίας γραμμής θα απουσιάσουν.

Με αυτά τα δεδομένα ο προπονητής μας καλείται να αξιολογήσει σωστά το πως θα επιτεθεί η ΑΕΛ που επίσης θα έχει απουσίες έτσι ώστε να παρατάξει μια 11αδα που θα μπορέσει να λειτουργήσει σωστά.

Ο Αρτύματας έδειξε ότι δυσκολεύεται στο δεξί άκρο της άμυνας ιδιαίτερα όταν έχει απέναντι του γρήγορο αντίπαλο οπότε αν τυχόν παρατάξει διατάξει με τέσσερις αμυντικούς μπροστά από τον Βαντερμάν θα πρέπει οι δυο ακραίοι να έχουν πολλές βοήθειες.

Η ενισχυμένη μεσαία γραμμή μάλλον θα βοηθήσει στο να ελέγξουμε το ρυθμό του αγώνα αλλά και πάλι εξαρτάται από το πως θα ανταποκριθούν οι παίκτες. Εικάζεται ότι ο Βίνι μπορεί να ξεκινήσει τον αγώνα, κάτι που αν συμβεί θα δώσει στην ομάδα ένα ουσιαστικό όπλο στην προσπάθεια να λειτουργήσουμε σωστά τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά.

H άλλη παράμετρος είναι τα στηρίγματα που πρέπει να έχει ο Σωτήριου προκειμένου να  μην χαθεί και να κοπούμε στα δύο. Ο Εμπεσίλιο μάλλον θα επιστρατευτεί για να δώσει λύσεις στα άκρα και από την απόδοση του θα κριθούν πολλά.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X