Η νέα μάχη επιβίωσης

Το σκηνικό μεταφέρεται στο Τσίρειο με τα δεδομένα να είναι λίγο πολύ γνωστά. Η ομάδα μας καλείται να κερδίσει τον Απόλλωνα για να μείνει ζωντανή στην μάχη του τίτλου. Αν κανείς ανατρέξει στα φετινά ντέρμπι και στον απολογισμό μας στους εκτός έδρας αγώνες θα αντιληφθεί το βαθμό δυσκολίας του σημερινού αγώνα.

Το γεγονός ότι η Ομόνοια κέρδισε χτες δημιουργεί ακόμα μεγαλύτερη πίεση την οποία οι παίκτες και ο Ουζουνίδης καλούνται να διαχειριστούν σωστά.

Ο ΑΠΟΕΛ έχει θέματα που δεν λύνονται εύκολα οπότε και σήμερα πρέπει να κρύψει καλά την επιθετική του δυστοκία. Για να τα καταφέρει θα πρέπει να έχει ένα πλάνο ανάπτυξης που να επιτρέψει στους Ντε Βινσέτι και Τάμαρι να κάνουν αυτά που μπορούν.

Ο προπονητής άφησε εκτός αποστολής τους Βιντιγκάλ και Γιάκολις λόγω πειθαρχικού παραπτώματος οπότε οι επιλογές στα άκρα είναι περιορισμένες από κάθε άποψη.

Η ομάδα λοιπόν για ακόμα μια φορά καλείται να βγάλει αντίδραση και να δείξει ότι το πρώτο καλό σε απόδοση μισάωρο στον τελευταίο αγώνα δεν ήταν πυροτέχνημα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X