Η ομάδα του Πελέ και του Νεϊμάρ

Η ανακοίνωση της εταιρείας δεν άργησε να έρθει αφού από πλευράς διοίκησης θεωρείται ένα μεγάλο βήμα για την στελέχωση της ομάδας μας στα επόμενα χρόνια. Τα διάφορα για τον Πελέ και τον Νεϊμάρ ισχύουν και ο χρόνος θα δείξει αν θα αποκτήσουμε παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά στην ομάδα μας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Συνάντηση με τον πρόεδρο της Santos FC είχε χθες το βράδυ, ο πρόεδρος της εταιρείας ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ, Πρόδρομος Πετρίδης. Περιεχόμενο των συζητήσεων με τον πρόεδρο της Βραζιλιάνικης Ομάδας Modesto Roma ήταν η ανάπτυξη των διεθνών σχέσεων μεταξύ των δύο συλλόγων. Ο πρόεδρος της FC Santos υπογράμμισε τη σπουδαιότητα της συνάντησης αναφέροντας ότι η ανταλλαγή εμπειριών αλλά και η συνεργασία σε κάποια θέματα κοινού ενδιαφέροντος θα είναι επωφελής και για τις δύο πλευρές. «Οι διεθνείς συνεργασίες είναι πολύ σημαντικές. Μιλάμε με τον ΑΠΟΕΛ και θα δουλέψουμε σε ένα πλάνο συνεταιρισμού το οποίο θα λειτουργεί ως μια πύλη για το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο».

Ο κ. Πετρίδης ανέφερε «Η Santos FC είναι μια από τις μεγαλύτερες ομάδες του κόσμου. Η ομάδα που «γέννησε» τον Pelé και τον Neymar. Ο λόγος της επίσκεψης μας εδώ είναι για να ενδυναμώσουμε τη σχέση που έχουμε ξεκινήσει και να εγκαινιάσουμε μια συνεργασία με στόχο την επωφελή συνεργασία αφού και εμείς μπορούμε να προβάλουμε ποδοσφαιριστές μέσω του UEFA Champions League και του UEFA Europa League.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X