Η παρακαταθήκη και η συνέχεια

Μια από τις πιο ουσιαστικές προκλήσεις του ΑΠΟΕΛ τη φετινή χρονιά ήταν να μπορέσει να έχει τέτοια παρουσία στην Ευρώπη που να αναπληρώσει τους βαθμούς που χάνει από την τεράστια συγκομιδή των 20,825 βαθμών της περιόδου 2011-12 όταν η ομάδα έφτασε στους «8» του Champions League. Εκείνη ήταν και η πιο μεγάλη παρακαταθήκη που άφησαν οι ομάδες του Γιοβάνοβιτς και που έδωσαν τη δυνατότητα να τοποθετούμαστε στο γκρουπ των δυνατών.

Η μέχρι στιγμής προσπάθεια έχει εξαιρετικά αποτελέσματα αφού ο ΑΠΟΕΛ μάζεψε 6,900 βαθμούς ενώ υπάρχει η προοπτική για ακόμα περισσότερους. Η ομάδα μας βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην 86η θέση του UEFA Team Ranking 2017 και το ζητούμενο είναι μπορέσουμε να κλειδώσουμε θεση στους ισχυρούς του 3ου προκριματικού και στη νέα χρονιά.

Αναφερόμαστε πάντα για το θεσμό του Champions League κάτι που προϋποθέτει κατάκτηση του πρωταθλήματος για 5η συνεχόμενη χρονιά.

Όσον αφορά το Europa League θεωρείται δεδομένο ότι με τους 22.010 βαθμούς θα είμαστε στους ισχυρούς σε όλες τις κληρώσεις των προκριματικών αν μη κακό συμμετάσχουμε σε αυτούς!

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!