Η παράμετρος εμπειρία

Τα play offs αρχίζουν από το Σάββατο για την ομάδα μας αφού ο αγώνας με την ΑΕΚ και στη συνέχεια αυτός με τον Απόλλωνα μας βάζουν πρόωρα σε ένα πρόγραμμα που θα δοκιμάσει τις αντοχές και την ποιότητα της ομάδας.

Πρόκειται για αγώνες με αντιπάλους που έχουν τα ίδια κίνητρα και ποιότητα με τη δική μας και που οι αγώνες ίσως κριθούν στις λεπτομέρειες.

Μια παράμετρος που διαχρονικά λειτουργεί υπέρ του ΑΠΟΕΛ είναι η εμπειρία που κουβαλούμε ως ομάδα και το λεγόμενο μέταλλο του πρωταθλητή. Η ικανότητα κάποιων παικτών να ανταποκριθούν στα δύσκολα και όταν η πίεση είναι αφόρητη είναι ένας καθοριστικός παράγοντας επιτυχίας.

Φέτος η ομάδα μας έχει μπολιαστεί πιο έντονα από ποτέ από νεαρούς οι οποίοι δεν έχουν παραστάσεις και εμπειρίες που να μας διασφαλίζουν ότι μπορούν να αντέξουν τα πιο πάνω. Είναι για αυτό που η συνεισφορά αυτών που ξέρουν τι σημαίνει πρωταθλητισμός και η πίεση που υπάρχει στο ΑΠΟΕΛ, πρέπει να είναι καθοριστική.

Αναφερόμαστε σε παίκτες όπως τους Βάντερμαν, Καρλάο, Μοράις, Εφραίμ, Ζαχίντ αλλά ακόμα και τον Ντε Βινσέτι έστω και αν μέχρι σήμερα παρουσία του κρίνεται ως προβληματική.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!