Η παράμετρος κούραση

Ένα από τα στοιχεία που κάνει την εμφάνιση του όλο και με μεγαλύτερη συχνότητα και ένταση είναι αυτό της κόπωσης. Βλέπουμε δηλαδή την ομάδα να μην έχει την απαιτούμενη ένταση και φρεσκάδα στα τελευταία στάδια των αγώνων γεγονός που επηρεάζει την όλη παρουσία και προσπάθεια που γίνεται.

Η πρώτη ανάγνωση του θέματος είναι αυτή που καταδεικνύει ότι το φαινόμενο μπορεί να κριθεί και ως φυσιολογικό τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, λαμβάνοντας υπόψη και τους αγώνες που έχει δώσει η ομάδα μας.

Με σχετική ευκολία επίσης κάποιος μπορεί να εντοπίσει ότι παικτές όπως οι Ζαχίντ και Μοράις έχουν επιφορτιστεί με χρόνο συμμετοχής που πλέον λειτουργεί εις βάρος τους.

Οι αρμόδιοι καλούνται να αξιολογήσουν με μεγαλύτερη προσοχή το θέμα αφού κάθε παίκτης κουβαλά τα δικά του δεδομένα και ιδιαιτερότητες.

Ο ισχυρισμός ότι λόγω τραυματισμών και περιορισμένου rotation η πλειοψηφία των παικτών δεν έχει επιφορτιστεί ιδιαίτερα είναι κάτι που πρέπει να εξεταστεί.

Σε κάθε περίπτωση ο Μπαλταζάρ και το επιτελείο του πρέπει να διαχειριστούν και την παράμετρο φυσικής και πνευματικής κόπωσης.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X