Η παράξενη επιβεβαίωση

Ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ ήταν ο πρώτος που κλήθηκε να σχολιάσει την κατάκτηση του έβδομου συνεχόμενου πρωταθλήματος. Ο Πετρίδης σχολίασε ότι ήταν μια παράξενη χρονιά που έγινε τρομερά δύσκολη με τον αποκλεισμό στην Ευρώπη αλλά η ομάδα μπόρεσε να αντιδράσει.

Οι σχετικές δηλώσεις…

«Όπως πάντα τα συγχαρητήρια αξίζουν στους παίκτες τους προπονητές και τον κόσμος. Φέτος δεν τον είχαμε δίπλα μας όμως σήμερα μέσα και έξω από το γήπεδο βοήθησαν. ΄Ήταν μια παράξενη χρονιά γιατί όπως το είχα πει στην Αστάνα είχαμε την καλύτερη ομάδα σε ρόστερ και το αποτέλεσμα με δικαιώνει. Μπορούσαμε να το πάρουμε πιο νωρίς. Ο αποκλεισμός ξέρουμε εσωτερικά πως τον περάσαμε και αξίζουν όλοι συγχαρητήρια σε όλους. Ευτυχώς τέλος καλό, όλα καλά με το 7ο σερί πρωτάθλημα. Είναι κάτι που δεν έχει πετύχει καμία κυπριακή ομάδα και σημαίνει ότι γίνεται μια πολύ σοβαρή δουλειά. Προχωρούμε και ελπίζω ότι θα υλοποιήσουμε το στόχο μας στην Ευρώπη».

Για τον προγραμματισμό ο διοικητικός ηγέτης του ΑΠΟΕΛ ανέφερε τα εξής:  «Όπως έχουμε πει δεν σταματά ποτέ. Έχουμε ανθρώπους στο εξωτερικό που δουλεύουν συνεχώς. Αρκετά συμβόλαια λήγουν. Με ηρεμία πλέον, έχει τελειώσει βαθμολογικά το πρωτάθλημα θα κάτσουμε κάτω και θα δούμε τις άμεσες εκκρεμότητες. Δεν θα κάνουμε κινήσεις εντυπωσιασμού αλλά κινήσεις ουσίας.

Για το ενδιαφέρον για τον Ομάρ Χάνι ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ είπε: «Θα είχα ταξίδι και το ανέβαλα μετά την ήττα από την ΑΕΚ, είμαστε σε διαπραγματεύσεις. Ίσως εντατικοποιηθούν οι προσπάθειες θα δούμε πως θα καταλήξουν».

Τελειώνοντας ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ ευχαρίστησε τη Cytavision για τη μακρόχρονη συνεργασία καθώς από τη νέα σεζόν οι γαλαζοκίτρινοι θα προβάλλονται από την Cablenet.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!