Η περίεργη επιλογή, ο ξεχασμένος και η ελπίδα

Μια από τις πιο περίεργες επιλογές του Δώνη είναι η επιμονή του στο αμυντικό δίδυμο των Μερκή και Πολιάκοφ το οποίο σε κάθε αγώνα αντιμετωπίζει σοβαρά θέματα με αποκορύφωμα τα γκολ που δεχόμαστε. Ξενίζει επίσης ότι ο προπονητής μας δείχνει να έχει ξεχάσει την ύπαρξη του Βούρου.

Αναφερόμαστε σε έναν από τους πιο αξιόπιστους αμυντικούς μας ο οποίος έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά από τους προαναφερθέντες με πιο σημαντικό την ταχύτητα. Η φυσική του θέση επίσης είναι στο κέντρο της άμυνας!

Εναντίον της αποδεκατισμένης Ομόνοιας είδαμε και πάλι την άμυνα μας να έχει σοβαρά κενά επιβεβαιώνοντας ότι οι επιλογές του Δώνη δεν τον δικαίωσαν. Ο Πετεβίνος προσπαθώντας να διασκεδάσει τις εντυπώσεις είπε ότι η άποψη του ότι και πάλι είχαμε προβλήματα είναι επιφανειακή και πως ο αρμόδιος που πρέπει να σχολιάσει το θέμα είναι ο Δώνης.

Με αυτά τα δεδομένα αυτό που μας κάνει να ελπίζουμε σε κάτι καλό είναι η επάνοδος του Καρλάο. Ο Βραζιλιάνος επιστρατεύτηκε χτες στα τελευταία 10 λεπτά για να αποφύγουμε την αυτοκτονία και σίγουρα θα υπολογίζεται περισσότερο στα play offs.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!