Η πιο μεγάλη ώρα

Ο ΑΠΟΕΛ κατάφερε να οδηγήσει το φετινό πρωτάθλημα σε έναν ουσιαστικά αγώνα απέναντι στον Απόλλων και απόψε καλείται να κάνει το πιο αποφασιστικό βήμα για το 6ο συνεχόμενο. Η ομάδα μας καλείται να κάνει την υπέρβαση και να κερδίσει έναν αγώνα με ψηλό βαθμό δυσκολίας  που θα την επαναφέρει στην κορυφή.

Ο Μπαλταζάρ και οι παίκτες ξέρουν τι απαιτείται για να ανταποκριθούν στον πιο σημαντικό αγώνα της χρονιάς. Καθαρό μυαλό, πάθος και σωστό τακτικό πλάνο απέναντι σε μια ομάδα που έχει καταφέρει να μας καθηλώσει σε προηγούμενους αγώνες.

Ο προπονητής μας αναμένεται να παρατάξει τους παίκτες που θεωρεί πιο έτοιμους και ικανούς να ανταπεξέλθουν στο πλάνο του. Πρακτικά το σενάριο να δούμε τους Εμπεσίλιο, Σάλαι και Ζαχίντ στο αρχικό σχήμα, με τους δυο τελευταίους να κινούνται στα άκρα της μεσαίας γραμμή, είναι το πιθανότερο.

Αυτό σημαίνει ότι σε ακόμα έναν αγώνα θα πρέπει παίκτες να ανταποκριθούν στον μέγιστο βαθμό σε θέσεις που δεν είναι οι φυσικές τους, με ότι και αν σημαίνει αυτό. Το πώς θα μπορέσουμε να περιορίσουμε τα δυνατά σημεία του αντιπάλου είναι ένα από τα πολλά ζητούμενα.

Η μάχη στο χώρο του κέντρου όπως πάντα θεωρείται καθοριστική οπότε η απόδοση του Μοράις πρωτίστως θα κρίνει το ρυθμό. Ο ΑΠΟΕΛ καλείται να έχει υπομονή στο παιχνίδι του και να μπορέσει να μην κοπεί στα δυο, κάτι που έγινε σε προηγούμενους αγώνες.

Το αν αυτό θα γίνει με τον Ποτέ στην κορυφή της επίθεσης θα το ξέρουμε σε λίγες ώρες.

Τέλος ο κόσμος θα είναι εκεί για πρώτη φορά για να δημιουργήσει συνθήκες ηφαιστείου.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X