Η πίστη και τα περίεργα

Ικανοποιημένος από την ισοπαλία έστω και αν ήθελε την πρώτη του νίκη στο Champions League αλλά και στεναχωρημένος για τους δύο νέους τραυματισμούς, παρουσιάστηκε ο Δώνης στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

“Λειτουργήσαμε πάρα πολύ καλά, κοιτάξαμε την δύναμη της αντίπαλης ομάδας στις πλευρές. Παίζει πολύ από τα άκρα, είναι ποιοτική και γρήγορη. Σε όλο το παιχνίδι, παρά το ότι το πρώτο μέρος ήταν υποτονικό από μέρους μας, θα δούμε δύο καλές ευκαιρίες για την Ντόρτμουντ. Το δοκάρι και αυτή στο τελευταίο λεπτό, με τις δύο φάσεις να έρχονται επειδή παίζαμε επίθεση για να κερδίσουμε.

Ήταν ένα παιχνίδι που το πιστέψαμε. Αισθανόμαστε πικρία που δεν κερδίσαμε, αν και είναι δίκαιο η ισοπαλία. Θα μπορούσαμε να το έχουμε πάρει. Γενικώς δεν έχω άγχος, σε έτσι παιχνίδια θέλω να είμαι συγκεντρωμένος. Έχω περισσότερο άγχος και πίεση στα παιχνίδια πρωταθλήματος όταν είμαστε φαβορί.

Ήθελα την νίκη, σαν προπονητής δεν έχω κερδίσει σε ομίλους Τσάμπιονς Λιγκ. Ας ελπίσουμε ότι θα έρθει στα επόμενα παιχνίδια”.

Για τους τραυματισμούς: “Είμαστε στενοχωρημένοι, μας συμβαίνουν πολύ περίεργα πράγματα. Υπάρχει κακή τύχη, είναι περίεργοι τραυματισμοί. Η κατάσταση των παικτών που επιστρέφουν μετά από 1-2-3 μήνες είναι δύσκολη, προσπαθούν να βρουν ρυθμό. Είναι δύσκολη η κατάσταση και το πληρώνει η ομάδα”.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΓΩΝΑ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X