Οι προκλήσεις του 2017

Ο ΑΠΟΕΛ υποδέχεται τη νέα χρονιά έχοντας μπροστά του μια σειρά από ζητούμενα με πιο σημαντικό την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Μπορεί να υπάρχει πάντα η πρόκληση της ευρωπαϊκής υπέρβασης αλλά η προϋπόθεση για να συμβαίνουν όλα αυτά τα σπουδαία τα τελευταία χρόνια είναι η παντοκρατορία στην Κύπρο.

Η εντύπωση ότι εύκολα ή δύσκολα θα τα καταφέρουμε εγκυμονεί κινδύνους αφού οδηγεί στο γνωστό εφησυχασμό που μας βάζει συχνά κάτω από τεράστια πίεση. Η ΑΕΚ φέτος κερδίζει αγώνες που σε άλλες περιπτώσεις δεν θα έπρεπε και παρόλο που όλα εξαρτώνται από την απόδοση του ΑΠΟΕΛ θα πρέπει να παραμείνουν συγκεντρωμένοι στον στόχο του 5ου συνεχόμενου πρωταθλήματος.

Η ομάδα μας δεν στελεχώθηκε σωστά στην τελευταία μεταγραφική και αυτή είναι μια άλλη πρόκληση. Ο ερχομός του Λορένθο έγινε προκειμένου να μπορέσει η ομάδα μας να καλύψει ένα κενό. Πρόκειται για το κενό της έγκαιρης και σωστής εξεύρεσης παικτών που θα βοηθούν τον ΑΠΟΕΛ. Αυτό πρέπει να αρχίσει να γίνεται άμεσα.

Πέραν των όσων σχετίζονται με το αγωνιστικό υπάρχει και η παράμετρος του οικονομικού. Ο ΑΠΟΕΛ έχει τη γνωστή εξάρτηση της συμμετοχής στους ομίλους προκείμενου να καλύπτει ελλείμματα αλλά και να έχει έσοδα που θεωρούνται απλησίαστα για άλλες ομάδες.  Η ανάγκη να γίνει καλύτερη διαχείριση στον τομέα αυτό είναι δεδομένη και οι ενέργειες που έγιναν το 2016 είναι προς τη σωστή κατεύθυνση. 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X