Η προοπτική μεταγραφής και ο Ντέβι

O Ρέζα μάλλον φεύγει οπότε ο Πετεβίνος κλήθηκε να ενημερώσει στο βαθμό που μπορεί για το μεταγραφικό πλάνο. Καθυστερεί επίσης με τα όσα αναφέρει η μέρα που θα δούμε τον Ντε Βινσέτι να επιστρέφει στην αγωνιστική δράση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του…

Για την προετοιμασία με την Αλκή και το ότι θα γνωρίζει το ΑΠΟΕΛ τα αποτελέσματα των αντιπάλων του:
«Προετοιμαζόμαστε για τη νίκη. Όταν είσαι στην κορυφή δεν σε ενδιαφέρουν τα αποτελέσματα των άλλων. Μένουμε με αυτή τη λογική, γνωρίζοντας ότι έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Μένουν 5 παιχνίδια και είναι ιδανικό να πάμε με το απόλυτο στη Β’ φάση. Αν το πράξουμε, θα έχουμε μια δυναμική που θα κτίσουμε πάνω της. Τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι με την Αλκή και σκεφτόμαστε μόνο την ομάδα της Λάρνακας».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα:
«Πέρα από τον Ιωάννου θα είναι εκτός και ο Ντε Βινσέντι. Έχει αρχίσει εντατικό πρόγραμμα θεραπείας για να ξεπεράσει το πρόβλημά του. Ο Τάμαρι έκανε πρόγραμμα αποθεραπείας στην τελευταία προπόνηση και θα δούμε αν το Σάββατο θα συμπεριληφθεί στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης. Είναι καθαρά θέμα του προπονητή αν θα τον συμπεριλάβει στην αποστολή».

Για τον Μπέζιακ:
«Θεωρώ ότι είναι σε κατάσταση που μπορεί να αποτελεί επιλογή για την 20άδα. Του λείπει ο αγωνιστικός ρυθμός. Ο Μπέζιακ ακολούθησε το πρόγραμμα ενδυνάμωσης, όταν οι υπόλοιποι είχαν ρεπό. Οι εργομετρικές του εξετάσεις ήταν εντάξει. Δε μειονεκτεί κάπου. Όπως εύκολα διακρίνει κάποιος, δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί 90 λεπτά. Είναι όμως θέμα ετοιμότητας».

Για τον Ρέζα και το ότι είναι κοντά στην Αυστραλική Σίτνεϊ και για το αν θα γίνει επιπλέον προσθήκη:
«Δεν υπάρχει κάποια συμφωνία. Υπάρχει ένα ενδεχόμενο, χωρίς όμως κάποια κατάληξη. Απομένει άλλη μια εβδομάδα και είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν εξελίξεις σε διάφορα μέτωπα. Το ένα μέτωπο θα φέρει το άλλο. Για να γίνει προσθήκη θα πρέπει να υπάρξει αποχώρηση. Αν αποχωρήσει ο Ρέζα, θα έχει περισσότερες πιθανότητες να γίνει προσθήκη. Ο προπονητής βλέπει διάφορους ποδοσφαιριστές, όμως δεν έχει να κάνει μόνο με τη μεταγραφική περίοδο που διανύουμε»

Για το ενδεχόμενο να παραχωρηθούν κάποιοι δανεικοί:
«Υπάρχουν ομάδες που έχουν ενδιαφερθεί για κάποιους ποδοσφαιριστές. Δεν έχει παρθεί κάποια απόφαση και αυτό θα προκύψει το τελευταίο 2μερο της μεταγραφικής περιόδου».

Για το αν υπήρξε κάποια απάντηση στην επιστολή που έστειλαν κάποια σωματεία προς τον ΠτΔ:
«Υπήρξε μόνο από κάποια πολιτικά κόμματα, που μας ζητούν να κοινοποιηθεί η απάντηση του ΠτΔ προς αυτούς. Ωστόσο, δεν έχουμε κάποια απάντηση πάνω στο συγκεκριμένο θέμα. Μέσω τις επιστολής μας ζητήσαμε και από τα σωματεία να μας πουν τις εισηγήσεις τους, δεν υπάρχει ανταπόκριση. Δεν θέλουμε να γίνουμε γραφικοί. Έχουμε εισηγήσεις. Θα ήθελα να καλέσω τα ίδια ΜΜΕ να είναι πιο πιεστικά στο συγκεκριμένο ζήτημα να ζητήσετε απόψεις».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!