Η προοπτική του No2

Ο ΑΠΟΕΛ κατέγραψε ένα περίεργο ρεκόρ με τη συμμετοχή του Παρασκευά αφού έγινε ο πέμπτος τερματοφύλακας που υπερασπίστηκε μέσα σε ένα τετράμηνο την εστία της ομάδας μας. Το τι έχει περισσότερο σημασία όμως είναι ότι ο 19χρονος θα είναι βασικός και στον εκτός έδρας αγώνα της Τετάρτης με τον Ερμή.

Πρόκειται για έναν αγώνα με σαφώς μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας όπου ο Παρασκευά θα χρειαστεί να κάνει πράγματα προκειμένου να υπερασπιστεί αποτελεσματικά την εστία του.

Είναι επίσης ένας αγώνας που του δίνει την ευκαιρία να στείλει μηνύματα στο κατά πόσο μπορεί να θεωρείται επιλογή και όχι λύση εκτάκτου ανάγκης. Δεν αναφερόμαστε φυσικά στο να πάρει θέση βασικού αλλά να μπορέσει να θεωρηθεί η δεύτερη επιλογή αντί του Γκουτίνιο.

Οι εμπειρίες και η ετοιμότητα του Παρασκευά είναι στα ίδια εάν όχι και σε καλύτερα επίπεδα με αυτές του ενός χρόνου μεγαλύτερου του Γκουτίνιο κάτι που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο.

Πρόκειται για ένα τερματοφύλακα που αγωνίστηκε βασικός Youth Champions League και που έχει πολλούς αγώνες στα πόδια του.

Με αυτά τα δεδομένα οι προοπτικές του πρέπει να αξιολογηθούν σωστά αφού μπορεί να είναι πιο σωστό να χτίσουμε πάνω σε αυτόν αφού ο Μεξικανός έχει σύντομη ημερομηνία λήξης στον ΑΠΟΕΛ.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!