Η πρώτη ανάγνωση

Η κάθοδος του Τραμεζάνι στην Κύπρο προκειμένου να υπογράψει και να ανακοινωθεί δίνει την ευκαιρία για μια πρώτη ανάγνωση και ερμηνεία του βιογραφικού του Ιταλού προπονητή. Πρόκειται λοιπόν για ακόμα μια περίπτωση νεαρού σχετικά προπονητή που προσπαθεί να κάνει το μεγάλο μπαμ στην καριέρα του.

Αυτό μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει αφού εγκαταλείποντας μετά από πέντε χρόνια το πιο “part time” ρόλο του βοηθού προπονητή στην Εθνική Αλβανίας δεν μπόρεσε να κεφαλαιοποιήσει την έξοδο της Λουγκάνο στο Europa League.

Και αυτό γιατί πέρσι όταν ανάλαβε τη Σιόν δεν άντεξε περισσότερο από 12 αγώνες.

Οι λόγοι που πετυχαίνει ή αποτυγχάνει ένας προπονητής σε μια ομάδα είναι πολλοί. Το ζούμε και εμείς στον ΑΠΟΕΛ πιο έντονα από τις περισσότερες ομάδες.

Σε κάθε περίπτωση όμως ο Τραμεζάνι δεν είναι ένας προπονητής με περγαμηνές του οποίου το βιογραφικό θα αναγνωριστεί ή θα εμπνεύσει όσους έχουν τέτοια ανάγκη.

Αν στην πορεία ο Ιταλός καταφέρει να κερδίσει ή όχι τους παίκτες αλλά και τον κόσμο είναι κάτι που θα πρέπει να δούμε. Όσοι περίμεναν όμως ένα πιο βαρβάτο όνομα διαψεύδονται. Το αν προτάθηκε ένα τέτοιο και αν υπήρχε ανάλογο μπάτζετ είναι κάτι που γνωρίζουν μόνο οι αρμόδιοι.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!