Η προβλεπόμενη κάλυψη στους υποψήφιους

Ο Δώνης πήρε φόρα σήμερα δείχνοντας ότι ξέρει τα όσα λέγονται και γράφονται ακόμα και σε επίπεδο καφενείου για την ομάδα μας. Ο προπονητής μας κλήθηκε να σχολιάσει την κατάσταση του Μπερτόλιο, ενός παίκτη που από την ημέρα που ήρθε στον ΑΠΟΕΛ ταλαιπωρείται με όλων των ειδών τα προβλήματα.

Ο προπονητής μας λοιπόν πρόσφερε πλήρη κάλυψη τόσο στον Μπερτόλιο όσο και στον Ορ αναφέροντας ότι τους υπολογίζει και εξηγώντας παράλληλα ότι είναι ένα πράγμα να προπονούνται και άλλο να αγωνιστούν.

Μπορεί λοιπόν και οι δύο να είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση αναλόγως και των μεταγραφικών αναγκών αλλά ο Δώνης δεν έχει άλλη επιλογή παρά να τους στηρίξει.

Η σχετική τοποθέτηση:

«Ευτυχώς μου κάνατε την ερώτηση γιατί γράφονται πολλές σε εισαγωγικά βλακείες. Όταν ένας παίκτης λείπει σχεδόν δύο μήνες μπορεί να είναι διαθέσιμοι για προπόνηση αλλά όχι για παιχνίδι. Τέτοια παραδείγματα υπάρχουνε πολλά. Ένας ποδοσφαιριστής με τρεις προπονήσεις φυσικά δεν είναι έτοιμος να παίξεις. Αυτό συμβαίνει και με τον Μπερτόλιο και με τον Ορ. Φυσικά τους υπολογίζω, δεν ισχύουν όσα έχουν γραφτεί. Ο Μπερτόλιο μπορεί να είναι στην αποστολή αύριο».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X