Οι προϋποθέσεις του comeback

Η ομάδα μας για ακόμα μια φορά καλείται στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος να ανατρέψει τα βαθμολογικά και όχι μόνο δεδομένα προκειμένου να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Ο ΑΠΟΕΛ του πρώτου μισού έδειξε ότι έχει δυσκολίες που ίσως του στερήσουν τη δυνατότητα να διεκδικήσει με αξιώσεις τα κεκτημένα αλλά η πρώτη νίκη σε ντέρμπι έστειλε ενθαρρυντικά μηνύματα.

Δεν αρκούν όμως οι εκλάμψεις αυτοσυγκέντρωσης, αποφασιστικότητας και σωστού πλάνου.

Οι προϋποθέσεις για να μπορέσουμε να κόψουνε πρώτοι το νήμα έστω και αν ο Απόλλωνας δείχνει και είναι πιο ομάδα μέχρι σήμερα είναι κυρίως οι ακόλουθες..

Άμεση και ποιοτική ενίσχυση
Με τους Βάντερμαν, Βινίσιους και Μιλάνοφ εκτός πλάνων και να έχει προηγηθεί ένας αμφιλεγόμενος μεταγραφικός σχεδιασμός, υπάρχει σαφέστατη και ξεκάθαρη ανάγκη για ενίσχυση. Αυτή πρέπει να είναι και άμεση και ποιοτική κάτι που σημαίνει ότι οι Πολιάκοφ, Ντελατόρε πρέπει να αποδειχτούν καθοριστικές προσθήκες. Το ίδιο και το δεξί μπακ.

Εσωτερικές μεταγραφές
Ένας άλλος καθοριστικός παράγοντας που δεν βλέπουμε όλα όσα θέλουμε είναι γιατί κάποιοι παίκτες δυσκολεύονται ή αγνοούνται. Οι πιο χαρακτηριστικές περιπτώσεις παικτών είναι αυτές των Εφραίμ και Σόουζα. Είναι οι δυο που αποδεδειγμένα μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Ο ΑΠΟΕΛ λοιπόν έχει ανάγκη από συγκεκριμένους παίκτες να εμφανιστούν με τρόπο ουσιαστικό. Ακόμα και ο Σαλλάι συγκαταλέγεται ανάμεσα σε αυτούς έστω και αν θεωρείται ειδική περίπτωση.

Προσήλωση
Μέχρι και πριν λίγες μέρες η έγνοια όλων στον Αρχάγγελο ήταν το Champions League σε βαθμό που επηρέαζε αρνητικά την πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα. Κάτι τέτοιο πλέον δεν υφίσταται οπότε δεν υπάρχουν δικαιολογίες, ιδιαίτερα για όσους θέλουν ή και θα είναι στον ΑΠΟΕΛ και του χρόνου.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!