Οι ψυχοπαθείς ζητούν ξένους διαιτητές!

Όπως αναμενόταν η διοίκηση της Ομόνοιας προσπαθεία να δημιουργήσει συνθήκες φανατισμού και έντασης ενόψει του μεταξύ μας αγώνα. Με αφορμή τη διαιτηστου ία του Βασίλη Δημητρίου ο οποίος ανέχτηκε το αντιαθλητικό πιαχνίδι του Απόλλωνα οι χόχοι ζητούν ξένους διαιτητές μόνο για τον αγώνα του Σαββάτου!

Επικαλούνται επίσης τα όσα συνέβησαν στον μεταξύ μας αγώνα του πρώτου γύρου όπου μόνοι τους δημιούργησαν θόρυβο για δήθεν αδικία.

Εννοείται ότι η ΚΟΠ θα τους κλάσει.

Η σχετική ανακοίνωση:

“Την κάθοδο ξένων διαιτητών, για το παιγνίδι του Σαββάτου ενάντια στον ΑΠΟΕΛ, ζητά με επίσημο αίτημά της στην ΚΟΠ η ΟΜΟΝΟΙΑ.

Λαμβάνοντας υπόψη τις επίσημες τοποθετήσεις του ΑΠΟΕΛ μετά τη λήξη του αγώνα απέναντι στον Απόλλωνα στη Λεμεσό, οι οποίες δείχνουν δυσπιστία προς την κυπριακή διαιτησία, θεωρούμε ότι η κάθοδος ξένων διαιτητών θα απαμβλύνει το πρόβλημα της καχυποψίας και της προκατάληψης.

Ευχή μας είναι να πραγματοποιηθεί ένας αθλητοπρεπέστατος αγώνας και η διαιτησία να περάσει απαρατήρητη.  Να απολαύσει τον αγώνα το φίλαθλο κοινό και να συγχαρούμε όλοι τον νικητή. Σε καμία περίπτωση να μην ζήσουμε ξανά όσα συνέβησαν στον πρώτο γύρο με τη λήξη του αιώνιου ντέρμπι.

Είναι κάτι που έχει ανάγκη το ποδόσφαιρό μας”.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X