Η συμβολή του Λορένθο

Μπορεί τον τελευταίο καιρό να έχει περιοριστεί η συζήτηση για τον μεταγραφικό σχεδιασμό του καλοκαιριού αλλά τα όσα έγιναν ή καλύτερα δεν έγιναν τότε πρέπει να γίνουν μάθημα σε όλους και ιδιαίτερα στα αρμόδια άτομα. Η παραμονή στο ρόστερ των Στιλιτς και του Πιατκόφσκι με τον τελευταίο να ειναι ακόμα στο payroll και στο ρόστερ ήταν το highlight των τετελεσμένων.

Είναι όμως πλέον παραδεκτό σχεδόν από όλους ότι ο ΑΠΟΕΛ δεν είχε την ώθηση που χρειαζόταν από τις νέες προσθήκες. Με εξαίρεση τον Λάγο που μας έδειξε ότι έχει όλα όσα ψάχναμε οι υπόλοιποι είτε δυσκολεύονται να σταθεροποιήσουν την απόδοση τους είτε απλά δεν μπορούν να ανταποκριθούν. Είναι για αυτό εξάλλου που ο Μπρεσάν είναι ο επόμενος που θα αποχωρήσει.

Η πιο ουσιαστική κίνηση που έγινε έτσι ώστε να ανεβεί το ποσοστό επιτυχίας στις μεταγραφές ήταν η πρόσληψη του Λορένθο στη θεση του αρχισκαουτερ. Ο Ισπανός και το επιτελείο συνεργατών του σε διάφορες χώρες καλούνται να παίξουν ουσιαστικό και πρωταγωνιστικό ρόλο στον εντοπισμό των παικτών με τα χαρακτηριστικά που θέλει ο Κρίστιανσεν.

Οι επιλογές και η συμβολή του Λορένθο θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην προσπάθεια ενίσχυσης του ρόστερ. Ενίσχυση που επιβάλλεται προκειμένου να ανατρέψουμε βαθμολογικά δεδομένα και να διαχειριστούμε την εξάρτηση που υπάρχει και ίσως να μην μπορεί να συνεχιστεί σε συγκεκριμένους παίκτες.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!