Η στρατηγική και η κατάρρευση

Για τη συνειδητή επιλογή να δώσει χώρο στην Αεκ έκανε αναφορά ο προπονητής μας καθώς και στα προβλήματα που δημιουργήθηκαν όταν μείναμε με δέκα παίκτες.

Οι σχετικές δηλώσεις..

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Στρατηγικά δώσαμε χώρο στην ΑΕΚ και περιμέναμε να βγούμε στην αντεπίθεση. Η ΑΕΚ σκόραρε με φάουλ και αυτό της έδωσε αυτοπεποίθηση αλλά ένιωθα πως η ομάδα μου δεν έχασε τη συγκέντρωση της. Στο 2ο ημίχρονο ξέραμε ότι παίζαμε το πρώτο μέρος των δυο παιχνιδιών και αν σκοράραμε θα μας έδινε ένα καλό προβάδισμα. Μέχρι την κόκκινη κάρτα καταφέραμε να ελέγξουμε τακτικά το παιχνίδι μας. Φυσικά η ΑΕΚ έχει την ποιότητα. Στα τελευταία 30 λεπτά με δέκα παίκτες ήταν δύσκολο και προσπαθήσαμε να προστατέψουμε το σκορ. Η ΑΕΚ έφτιαξε ευκαιρίες αλλά στο τέλος κάναμε και εμείς δυο φάσεις που θα μπορούσαν να μας δώσουν ένα γκολ και θα ήταν πολύ διαφορετικά τα πράγματα. Τελείωσε το πρώτο παιχνίδι, έχουμε το 2ο στο ΓΣΠ και θα προσπαθήσουμε να γυρίσουμε το σκορ. Ξέρουμε ότι πρέπει να σκοράρουμε και να μην δεχτούμε γκολ. Τώρα συγκεντρωνόμαστε στο πρωτάθλημα, ξανά ένα δύσκολο παιχνίδι την Κυριακή. Ευχαριστούμε τον κόσμο που μας στήριξε σήμερα, τους χρειαζόμαστε και την Κυριακή ».

Για τις αλλαγές στην ενδεκάδα: «Η σεζόν είναι πολύ μεγάλη και είχαμε πολλά παιχνίδια. Απ’ το πρωτάθλημα, το Τσάμπιονς Λιγκ, πολλά χιλιόμετρα πολλά ταξίδια και έπρεπε να καλύψουμε κάπως. Έχουμε παίκτες με φυσικά προβλήματα που δεν μπορούμε να τους αξιοποιήσουμε. Θέλουμε την διοργάνωση. Έχω ένα ρόστερ με 25-26 ποδοσφαιριστές και όλοι πρέπει να είναι έτοιμοι για να δώσουν νίκες και τρεις βαθμούς. Δεν ήταν καλό παιχνίδι αλλά βασίζομαι σε όλους τους παίκτες και θα αντιδράσουμε στο παιχνίδι της Κυριακής»

Για τον Μηνά: «Θέλω να δώσω κουράγιο στον Μηνά που είχε πολύ σοβαρό τραυματισμός. Θα χάσει πολύ καιρό και πρέπει να του δώσουμε κουράγιο. Είναι εξαιρετικό παιδί και επαγγελματίας»

Για το αν πιστεύει στην αντίδραση: «Φυσικά είμαστε ΑΠΟΕΛ και φυσικά πρέπει να αντιδράσουμε. Θα μπούμε στο γήπεδο για να αντιδράσουμε και μπροστά στους φίλους μας πρέπει να το κάνουμε γρήγορα. Η ομάδα μπορεί, οι παίκτες μπορούν και θα το κάνουμε»

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΓΩΝΑ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X