Η τελευταία ευκαιρία του Αλωνεύτη

Η πονεμένη ιστορία του Αλωνεύτη είναι λίγο πολύ γνωστή. Ο παίκτης τα τελευταία δυο χρόνια ταλαιπωρήθηκε όσο κανένας με όλων των ειδών τους τραυματισμούς. Κάποιοι είναι χρόνιοι και επανέρχονται κατά καιρούς ενώ άλλοι προκύπτουν μέσα από αγώνες αλλά και το γεγονός ότι ο παίκτης πλέον είναι ευάλωτος. Ο χρόνος συμμετοχής του μειώνεται δραματικά κάθε χρόνο όπως επίσης και η δυνατότητα του να ακολουθεί την προετοιμασία του καλοκαιριού.

Η κατάσταση πλέον είναι σε οριακό και κρίσιμο σημείο αφού ο Αλωνεύτης επιχειρεί μετά από μήνες τη νέα του επιστροφή σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων. Η προσδοκία είναι να τα καταφέρει έτσι ώστε να μπορέσει να πάρει και χρόνο συμμετοχής σε επίσημους αγώνες. Το ζητούμενο δεν είναι όμως αυτό αλλά να παραμείνει υγιής σε βάθος χρόνου έτσι ώστε να έχει ουσιαστική συμμετοχή.

Η αλήθεια είναι ότι τα δεδομένα δεν είναι με το μέρος του παίκτη. Είναι για αυτό που και μόνο η προσπάθεια που κάνει είναι αξιοσημείωτη. Μια άλλη πραγματικότητα είναι ότι η ομάδα έμαθε στην απουσία του παίκτη και είναι για αυτό που αν επιστρέψει για τα καλά θα είναι ένα απρόσμενο κέρδος.

Σε περίπτωση όμως που αυτό δεν γίνει εφικτό ούτε αυτή τη φορά είναι δεδομένο ότι θα πρέπει να παρθούν ορισμένες ξεκάθαρες αποφάσεις για το μέλλον του παίκτη στον ΑΠΟΕΛ.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X