Οι τρεις προτεραιότητες στο μεταγραφικό

Η επίσημη ανακοίνωση της ένταξης των Ποτέ και Ρουέδα στο ρόστερ έκλεισε με τρόπο που η αρμόδια επιτροπή θεωρεί ιδανικό δυο από τα πιο μεγάλα κενά που υπήρχαν στο ρόστερ σε άμυνα και επίθεση.

Οι δυο υποθέσεις όπως είναι γνωστό είχαν κλείσει εδώ και καιρό οπότε η προσοχή εδώ και μέρες στράφηκε στην υλοποίηση του υπόλοιπου μεταγραφικού σχεδιασμού ο οποίος αφορά την έγκαιρη απόκτηση ακόμα τριών παικτών.

Ο Λορένθο αναζητεί και αξιολογεί παίκτες που θα δώσουν λύσεις στη μεσαία αλλά και την επιθετική γραμμή και οι τρεις προτεραιότητες αφορούν τις ακόλουθες θέσεις:

Αμυντικό χαφ

Η υπόθεση Σοουζά αποτυπώνει με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο την ανάγκη της ομάδας να προσθέσει ποιότητα στη νευραλγική θέση της μεσαίας γραμμής. Ο Μοράις μετά από δέκα χρόνια άρχισε να χάνει στροφές, οπότε είναι σημαντικό να υπάρχει μια επιλογή εντεκάδας.

Η περίπτωση του Βραζιλιάνου έχει τις ιδιαιτερότητες της και είναι για αυτό που η αξιολόγηση και άλλων περιπτώσεων βρίσκεται στα φόρτε της.

Ακραίος μέσος

Η αποχώρηση του Γιαννιώτα και η τρομερή δυσκολία του Βάντερ να σταθεροποίηση την απόδοση του δημιουργούν την ανάγκη για απόκτηση ενός παίκτη που θα δώσει λύσεις στα άκρα.

Ταχύτητα, δυνατότητα να ξεκλειδώσει κλειστές άμυνες αλλά και να τελειώσει φάσεις είναι τα βασικά χαρακτηριστικά προς αναζήτηση. Βασικά την εκδοχή του Γιαννιώτα στους πρώτους έξι μήνες παρουσίας του στον ΑΠΟΕΛ.

Επιθετικός

Η απόκτηση του Ποτέ δεν αρκεί αφού η αποχώρηση του Σωτηρίου δημιουργεί την ανάγκη και για την παρουσία ενός περιφερειακού επιθετικού που θα κάνει τη λεγόμενη βρόμικη δουλειά αλλά και που θα δώσει λύσεις και στο σκοράρισμα.

Οι Ποτέ και Ντε Καμάργκο είναι παίκτες περιοχής και με διαφορετικά χαρακτηριστικά οπότε υπάρχει ανάγκη για κάτι που να θυμίζει Σωτηρίου ή και Ντε Βινσέτι.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X