Η βελτίωση που δεν αρκεί

Το αφήγημα των αρμοδίων είναι ότι η ομάδα βελτιώνεται αλλά αυτό δεν αποτυπώνεται στη βαθμολογική συγκομιδή. Η δυσκολία στο να δημιουργήσουμε και να τελειώσουμε φάσεις βγάζει μάτια.

Ο Πετεβίνος έκανε σχετικές δηλώσεις:

Για το ματς με την Ανόρθωση: «Υπάρχει και αυτό το ποδόσφαιρο, μπορείς να δεις ένα αγώνα με καλό θέαμα ή θα δεις ένα αγώνα όπως ήταν αυτός χθες. Στη Λάρνακα ήταν το ίδιο το παιγνίδι με λίγες φάσεις. Έγινε το ίδιο από την άλλη πλευρά τώρα με την Ανόρθωση να έχει μόλις μία τελική. Χάσαμε μια μεγάλη ευκαιρία για να μειώσουμε την διαφορά και να πλησιάσουμε την πρώτη θέση. Ήμασταν άτυχοι στο τέλος, έχουμε και αδυναμία για να τελειώνουμε τις φάσεις, θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα στα τελευταία παιγνίδια αν το είχαμε αυτό. Δουλεύουμε για να το διορθώσουμε. Ελπίζουμε να μπορέσουμε να το προσθέσουμε κι αυτό. Ελπίζουμε να είμαστε το ΑΠΟΕΛ στα εναπομείναντα παιγνίδια»

Χάθηκαν πολύτιμοι βαθμοί: «Αυτό προσπαθούμε να διορθώσουμε, αν κάποιος παρακολουθούσε το ΑΠΟΕΛ από την αρχή της σεζόν, έχουμε βελτιωθεί και πλέον έχουμε 7 με 10 μ.ο. τελικές σε κάθε ματς. Έχουμε διορθώσει το θέμα της παραγωγής φάσεων, αλλά έχουμε θέμα στο εύκολο  γκολ. Η μοναδική ομάδα που μπήκε για να κερδίσει χθες στο γήπεδο ήταν το ΑΠΟΕΛ. Πρέπει να βρούμε τη λύση και στο εύκολο γκολ αν θέλουμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα»

Για τα συνεχόμενα ματς: «Ο Γενάρης και ο Φλεβάρης του 2020 είναι το πιο δύσκολο πρόγραμμα που έχει το ΑΠΟΕΛ στην ιστορία του από το 1926. Δεν μεμφόμαστε κάποιον γι’ αυτό το πράγμα, είμαστε ομάδα που έχουμε απαιτήσεις, δεν είναι η πρώτη φορά που έχουμε τόσα πολλά μαζεμένα παιγνίδια, γι’ αυτό έχουμε το ρόστερ, γι’ αυτό έχουμε το μπάτζετ»

Για διαιτησία: «Αργήσαμε να μιλήσουμε για την διαιτησία, πέρασαν εφτά λεπτά… είχε κάνει μια υπόδειξη ο Σάββας Πηλακούτας έκαναν τη δική τους αναφορά, είναι δικαίωμα τους να το πράξουν, αλλά αυτό που βλέπουμε να συμβαίνει είναι ότι έχει γίνει το πρώτο θέμα, η διαιτησία. Η Ανόρθωση δεν ήταν έντονη, έκανε απλά μια υπόδειξη. Κάναμε κι εμείς υποδείξεις σε κάποια παιγνίδια. Κάποια πράγματα τα ξεχνάμε εύκολα. Υπάρχει διαιτησία που δεν κάνει λάθη εκατέρωθεν; Δεν ήταν 2η κίτρινη, κόκκινη για τον Καλτσά για πέναλτι στην περιοχή; Γιατί να το χρεώσω αυτό στον Βασίλη Δημητρίου;»

-«Με τα ΜΚΔ έχει αποκτήσει τη δυνατότητα της βαρύτητας του λόγου, ο κάθε άνθρωπος, το πως επεκτείνεται αυτό έχει να κάνει και με τα ΜΜΕ. Πρέπει να φιλτράρουμε κάποια πράγματα. Πρέπει να έχουμε ισορροπία, την έχουμε χάσει και όσο πάει γίνεται χειρότερη η κατάσταση. Γουστάρουμε να συντηρούμε αυτή την κατάσταση. Μας αρέσει…»

-«Με τους ξένους δεν θα υπάρχει τόσο έντονη συζήτηση, δεν θα γίνεται λόγο για εντεταλμένη αποστολή… Η προκατάληψη γιγαντώνεται, πρέπει να αποκτήσουμε ποδοσφαιρική κουλτούρα. Δεν θα… Αγιοποιήσω κανένα διαιτητή, ο καθένας πρέπει να κάνει την αυτοκριτική του»

Για οργανωμένους: «Είχαν ενημερωθεί οι πάντες για τα πάντα. Δυστυχώς με την κάθοδο των οργανωμένων, αποφασίστηκε να αλλάξει η διαδικασία, πως θα γίνει ο έλεγχος, θα είχαμε σε ένα περιφραγμένο χώρο 500-600 άτομα, τι θα εμπόδιζε την αστυνομία να κάνει επιτέλους τη δουλειά της. Η κάρτα φιλάθλου είναι ένα προπέτασμα για να καλύψει πιθανές αδυναμίες της η Αστυνομία».

Για Σόουζα: «Μας μεταφέρθηκε το ενδιαφέρον, δεν το χαρακτηρίζω επίσημο, δεν ήρθε επίσημη πρόταση, δεν αμφισβητούμε το ενδιαφέρον, υπήρχε εξουσιοδότηση από το άτομο που μεσολαβεί, είπαμε τι θέλουμε και περιμένουμε».

Αγωνιστικά: «Θα δούμε τι θα γίνει με τον Τάμαρι και τον Αλωνευτη, αν θα είναι διαθέσιμοι για το επόμενο παιγνίδι, επιστρέφουν και οι νεοαποκτηθέντες».

Για Άτυπη Συνέλευση ΚΟΠ: «Θα επικυρωθεί η απόφαση για την κάθοδο ξένων διαιτητών για να αλλάξει η προκήρυξη και θα ενημερωθούμε για τις λεπτομέρειες».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X