Η βολιδοσκόπηση και ο Καρλάο

Ο Πετεβίνος επιβεβαίωσε σήμερα και επίσημα τη βολιδοσκόπηση που έγινε από την Αλ Αχλί στον Δώνη για την οποίο ο προπονητής μας ενημέρωσε τον πρόεδρο. Όπως έχουμε αναφέρει και στο σχετικό θέμα τα όσα έγιναν αποτελούν το πρώτο επεισόδιο που σχετίζεται με το θέμα ανανέωσης ή όχι της συνεργασίας των δύο πλευρών.
Ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας μας σχολίασε επίσης την προβληματική αμυντική συμπεριφορά της ομάδας μας.

Αναλυτικά όσα είπε…

Για το θέμα Δώνη:
«Ο κύριος Δώνης έχει ενημερώσει πως δέχτηκε μια βολιδοσκόπηση. Δεν υπάρχει κάτι επίσημο, και αν υπάρξει θα μας ενημερώσει»

Για τις επόμενες κινήσεις εάν υπάρξει πρόταση στον Γιώργο Δώνη:
«Δεν μπορώ να μιλώ υποθετικά. Αν υπάρξει κάτι θα το συζητήσουμε. Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε κάτι»

Για την άμυνα:
«Η άμυνα και η επίθεση είναι συγκοινωνούντα δοχεία. Από τη στιγμή που σκοράρεις δυο τέρματα και θες να κλειδώσεις ένα παιχνίδι δεν σημαίνει κατ’ ανάγκη να σκοράρεις και τρία και τέσσερα τέρματα. Όταν έχεις δυο τέρματα διαφορά πρέπει να το διασφαλίσεις»

Για την επιστροφή Καρλάο:
«Ο Καρλάο δεν αγωνίζεται μόνος τους. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που είναι εκτός για δυο μήνες, αλλά η ομάδα είναι στην πρώτη θέση λέει πολλά. Δεν σημαίνει πως δεν θα αντιμετωπίσουμε προβλήματα τραυματισμών ή καρτών. Πρέπει να σταθεροποιηθεί συνολικά η απόδοση μας στην άμυνα. Πρέπει και ο Νικόλας να πάρει παιχνίδια πάνω του, πρέπει και τα άλλα παιδιά να πάρουν χρόνο μαζί. Το γεγονός πως τα παιδιά δεν έχουν αγωνιστεί πολλές φορές μαζί είναι ένα θέμα»

Για το τρίτο ημίχρονο του αγώνα:
«Δεν έχει αλλάξει κάτι για εμάς μετά τον αγώνα. Τα λάθη γίνονταν και θα γίνονται. Αν έχεις ομάδα που μπορεί να αντεπεξέλθει στο γήπεδο, θα αντεπεξέλθει. Αυτό που χρειάζεται περισσότερη τεκμηρίωση είναι η θέση της Ομόνοιας καθώς όταν κάνει δήλωση πως το αποτέλεσμα ήταν προκαθορισμένο πρέπει να το τεκμηριώσεις.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X