Η winmasters.com.cy λανσάρει τη νέα διαδικτυακή της πλατφόρμα

  • Νέα πλατφόρμα συμβατή με όλες τις συσκευές
  • Νέα μοντέρνα χαρακτηριστικά
  • Νέος σχεδιασμός

H winmasters εγκαινιάζει τη νέα διαδικτυακή της πλατφόρμα και υπόσχεται στους πελάτες της μία μοναδική εμπειρία διασκέδασης!

Η νέα winmasters.com.cy είναι πλέον πιο γρήγορη και πιο φιλική προς τον πελάτη, χρησιμοποιώντας καινοτόμες τεχνολογίες που την τοποθετούν ανάμεσα στις κορυφαίες online gaming πλατφόρμες της αγοράς. Βασισμένη στο νέο ενημερωμένο λογισμικό και στο μοντέρνο σχεδιασμό της, προσφέρει στους χρήστες την ευκαιρία μιας εντυπωσιακής, ολοκληρωμένης στοιχηματικής εμπειρίας σε ένα απόλυτα ασφαλές και νόμιμο περιβάλλον. Επίσης, εξίσου σημαντικό είναι το γεγονός ότι είναι συμβατή με όλες της συσκευές πλοήγησης στο διαδίκτυο (ηλεκτρονικό υπολογιστή, έξυπνο τηλέφωνο, tablet).

Η νέα πλατφόρμα δημιουργήθηκε με σκοπό να ενισχυθεί περαιτέρω η αλληλεπίδραση μεταξύ της winmasters με τους πελάτες της. Με τα νέα χαρακτηριστικά τα οποία ανταποκρίνονται απόλυτα στις σύγχρονες ανάγκες του αθλητικού στοιχήματος, όλοι οι πελάτες της winmasters έχουν την δυνατότητα να σερφάρουν σε μια κορυφαία ιστοσελίδα με μια νέα εμφάνιση και αίσθηση και να δοκιμάσουν την τύχη τους σε μια μεγάλη ποικιλία αθλητικών γεγονότων.

Ο διευθύνων σύμβουλος της winmasters, κ. Θωμάς Τζόκας σχολίασε: «Είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι με τα νέα, υψηλά πρότυπα της πλατφόρμας μας. Η δέσμευση μας για συνεχή αναβάθμιση και βελτίωση των υπηρεσιών που προσφέρουμε στους παίκτες μας είναι σταθερή και συνεχόμενη. Με την κυκλοφορία αυτής της νέας πλατφόρμας στόχος μας ήταν να δημιουργήσουμε ακόμα πιο ευχάριστες συνθήκες παιχνιδιού για τους πελάτες μας και να τους προσφέρουμε μια μοναδική εμπειρία στοιχηματισμού»

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X