Εικονική στασιμότητα

Μπορεί η βιασύνη να είναι εχθρός όπως είπε ο νέος μας προπονητής αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει πρόθεση να κλείσουν το συντομότερο δυνατό οι σημαντικότερες εκκρεμότητες. Μέσα σε αυτά τα πλαίσια το Σαββατοκύριακό θα είναι εργάσιμο για τους Κρίστιανσεν και Σάμπουριτς οι οποίοι καλούνται να πάρουν αποφάσεις.

Η περίπτωση του Καμόρα πλέον περνά σε δεύτερη μοίρα αφού όσοι μάνατζερ επιστρατεύτηκαν για να φέρουν τον Πορτογάλο στην Κύπρο δεν τα κατάφεραν και το ζητούμενο πλέον είναι να βρεθεί μια εξίσου καλή περίπτωση. Ιδανικό deadline: Σε μια εβδομάδα!

Έντονες διεργασίες όμως γίνονται ήδη και για το θέμα του επιθετικού αφού το πλάνο του Κρίστιανσεν προβλέπει την απόκτηση ενός τουλάχιστον παίκτη. Παρόλο που ακόμα δεν έχει βρει αυτόν που θα του γυαλίσει το μάτι και θα είναι εφικτό να έρθει και σε αυτή την περίπτωση υπάρχει η ανάγκη να μην υπάρξει καθυστέρηση.

Υποψιαζόμαστε ότι το μεγαλύτερο άγχος και ερωτηματικό αφορά την περίπτωση του Καρλάο αφού το χειρότερο σενάριο είναι αυτό που θα βάλει τον προπονητή και τον διευθυντή ποδοσφαίρου στη διαδικασία απόκτησης αντικαταστάτη του. Εννοείται επίσης ότι μετά την περιθωριοποίηση του Αμορίν είμαστε ήδη μείον ένα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X