Είμαστε εδω για να το γυρίσουμε

Στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου ο Κρίστιανσεν δήλωσε ότι είναι δύσκολο μέσα στην έδρα της Αντερλεχτ αλλά είμαστε εδώ για να το παλέψουμε. Για να το πετύχουμε, είπε, ότι πρέπει να είμαστε πιο αποτελεσματικοί στις ευκαιρίες που θα μας δοθούν. Σε ερώτηση σχετικά με τον σχηματισμό που θα χρησιμοποιήσει και αν θα επηρεαστεί από τις απουσίες αρκέστηκε στο να πει ότι θα χρησιμοποιήσει αυτούς που έχει αποφεύγοντας να πει κάτι για το σύστημα που επέλεξε.

Πρώτα μίλησε ο Γιαννιώτας που δήλωσε:

“Τα μεγάλα παιχνίδια δίνουν μεγάλα κίνητρα. Είναι η ευκαιρία μας να κάνουμε κάτι μεγάλο, τα παιδιά το έχουν καταλάβει και είμαστε έτοιμοι. Αν δεν πιστεύαμε την πρόκριση δεν θα ήμασταν εδώ. Αυτό που πρέπει να αυξήσουμε είναι τη θέληση, υπάρχει το ταλέντο και μπορούμε να κάνουμε κάτι μεγάλο.”

Οι δηλώσεις του Κρίστιανσεν:

Σίγουρα θα είναι δύσκολο. Πήραμε ένα αρνητικό αποτέλεσμα στο πρώτο παιχνίδι. Ήρθαμε εδώ για να το γυρίσουμε, να προσπαθήσουμε και για να αποδείξουμε ότι μπορούμε την ανατροπή. Θα είναι δύσκολο στην έδρα της Άντερλεχτ. Θα πρέπει να είμαστε πιο αποτελεσματικοί. Στην Κύπρο δημιουργήσαμε αλλά δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε. Επίσης υποφέραμε στο τρανζίσιον. Δεν περιμένω κάτι διαφορετικό από την Άντερλεχτ. Θα είναι πιο επιθετική παίζοντας στην έδρα της, εμείς θα πάρουμε το παιχνίδι σοβαρά, θα προσπαθήσουμε και έτσι θα μπορούμε να πάρουμε σοβαρό αποτέλεσμα.

Έχω πολλούς παίκτες, 20 παίκτες στην αποστολή, 17 παίκτες και 3 τερματοφύλακες. Μέσα από αυτούς καλούμαι εγώ να βρω τον κατάλληλο σχηματισμό και να κάνω τις καλύτερες επιλογές. Όσες φορές χρειάστηκε να καλύψουμε βασικούς ποδοσφαιριστές ανταποκρίθηκαν και έδειξαν καλή εικόνα. Αυτό θα κάνουμε και αύριο. Έχω κάποιες ιδέες για την εντεκάδα αλλά θα δούμε. Έχουμε μια ακόμα προπόνησης, ίσως και απόψε όταν ξαπλώσω στο κρεβάτι να μου έρθουν κι άλλες. Πρέπει να τους εκπλήξουμε με διάφορους τρόπους.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X