Είναι επικίνδυνη η συνταγή Πάφου

Ο Κετσπάγια σε έναν ακόμα αγώνα είναι αναγκασμένος να καταφύγει σε λύσεις ανάγκης με πιο σημαντική τη χρησιμοποίηση του Αρτυματά στο κέντρο της άμυνας δίπλα από τον Αμορίν. Η ανάγκη αυτή δημιουργεί αλυσιδωτές αντιδράσεις όσον αφορά την καλή λειτουργία της μεσαίας γραμμής αφού το ιδανικό σενάριο για τον προπονητή μας ήταν να είχε στη διάθεση του τον Αστίθ.

Στον αγώνα με την Πάφο ο Κετσπάγια επέλεξε τον Μακρίδη ως τον τρίτο στο κέντρο σε μια προσπάθεια να βρει τις σωστές ισορροπίες μεταξύ καλής αμυντικής αλλά και επιθετικής λειτουργίας. Κάτι τέτοιο όμως δεν έγινε αφού ο ΑΠΟΕΛ ήταν ανύπαρκτος στο επιθετικό κομμάτι. Η μπάλα δεν μπορούσε να φτάσει με τίποτα στον Καβενάγκι αφού τόσο ο Εφραίμ όσο και ο Μακρίδης δυσκολεύτηκαν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους.

Μοιραία το βάρος έπεσε πάνω στον Βάντερ του οποίου οι προσωπικές ενέργειες ήταν σαν όαση στην έρημη. Σήμερα απέναντι στην Αεκ υπάρχει η επιλογή να δούμε το ίδιο σχήμα και ρόλους αλλά και η εναλλακτική του να πάρει θέση στο αρχικό σχήμα ο Χαραλαμπίδης.

Σε ένα τέτοιο σενάριο ο Βάντερ θα παίξει μπροστά από τους Μοράις και Βινίσιους ενώ οι Εφράιμ και Χαραλαμπίδης θα καλύψουν τα δυο άκρα. Πρόκειται για ένα πιο επιθετικογενές σχήμα που μπορεί θεωρητικά τουλάχιστον να δώσει στην ομάδα μας την εκρηκτικότητα και ταχύτητα που της λείπει.

Σε λίγο θα ξέρουμε πως έκρινε τα δεδομένα ο προπονητής αφού είναι η δική του άποψη που μετρά.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X