Είναι ηλίου φαεινότερο

Είναι ηλίου φαεινότερο ότι το πρόβλημα του ποδοσφαιρικού ΑΠΟΕΛ ξεκινά από τα αποδυτήρια. Είναι επίσης σαφές ότι στη διοίκηση υπάρχει διχογνωμία ως προς το πρόσωπο του Τιμούρ. Οι διαρροές, φέρουν μερίδα του Δ.Σ. να μην έχει αποδεχθεί ποτέ το γεγονός ότι ο ΑΠΟΕΛ βαδίζει υπό τις οδηγίες του Κετσπάια. Αυτό από μόνο του εκκολάπτει φαινόμενα “κλίκας” στον Αρχάγγελο. Εάν η εμπιστοσύνη των διοικούντων προς το πρόσωπο του όποιου προπονητή δεν είναι καθολική, τότε οι παραπονούμενοι ποδοσφαιριστές νιώθουν δυνατοί και ικανοί να τον εμβολίσουν. Αυτό συμβαίνει και επιβεβαιώνεται, χωρίς δεύτερη ανάγνωση, από τις δηλώσεις Χάρη Φωτίου: 1) “αγκαλιάζεται με εμπιστοσύνη από την ομάδα ο Τιμούρ”. 2) “αν ο ίδιος νιώθει ότι δεν μπορεί να σηκώσει το βάρος”.

Γι’ αυτό πρέπει το “ηλεκτροσόκ” ν’ αρχίσει από τη διοίκηση. Αφήστε τις πιασάρικες ατάκες και κάντε πράξεις. Πρώτα βρείτε τα μεταξύ σας και πάρτε το χαμπάρι ότι όσο αφήνεται χωρίς στήριξη ο εκάστοτε προπονητής δεν θα δούμε χαΐρι. Επιπλέον πάρτε χαμπάρι ότι δεν νοείται αλλαγή προπονητή, χωρίς αλλαγή διοίκησης. Ο κόσμος είναι ηφαίστειο και θα σας αποκαθηλώσει.

Το ανόητο “χαρτί” της αλλαγής προπονητή μετά από κάθε αποτυχία φανερώνει αδυναμία στη διαχείριση του οικοδομήματος του ΑΠΟΕΛ που ξεπερνά το όριο του ερασιτεχνισμού. Εδώ και τώρα πρέπει να πάτε στον Αρχάγγελο και να τραβήξετε αυτιά ποδοσφαιριστών. Βάλτε πρόστιμα, πάρτε μέτρα γιατί θα έρθει εκείνη η ώρα (δεν θ’ αργήσει) που το προπονητικό κέντρο θα γεμίσει κόσμο και δεν θα είναι μόνο ΠΑΝΣΥΦΙδες και τότε ποιός γλιτώνει ποιόν; Ξεκαθαρίστε στους ποδοσφαιριστές ότι αυτός είναι ο προπονητής και σ’ όποιον δεν αρέσει τα κουβαδάκια του και σ’ άλλη παραλία.

Είστε στη φάση μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα. Αντιληφθείτε το και άστε τα περί λήξης της θητείας στο Δώρο Σεραφείμ. Παίξατε το χαρτί της διαιτησίας λες και θα κοροϊδεύατε τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ, πόσο αδαείς…

Η γενεσιουργός αιτία των ανύπαρκτων ποδοσφαιριστών πηγάζει από τους χειρισμούς σας και τη στάση σας προς το πρόσωπο του εκάστοτε προπονητή.

Κύριοι ποδοσφαιριστές αν δεν το έχετε αντιληφθεί είστε οι αμέσως επόμενοι που θα πληρώσετε το μάρμαρο. Όσοι γνωρίζετε την ελληνική γλώσσα φροντίστε να μεταφερθεί και στους ξενόγλωσσους το δεύτερο σύνθημα αποδοκιμασίας που δονούσε την Κυριακή το ΓΣΠ. Αν δεν το έχετε ακούσει, σας καλούσε ο κόσμος να βγάλετε τις φανέλες. Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ είναι μοναδικός γιατί πολύ απλά είναι ικανός να κρίνει, να διακρίνει, να ιεραρχεί, να προειδοποιεί και αναλόγως να δρα.

Κύριε Τιμούρ Κετσπάγια, έχεις του κόσμου τα ελαφρυντικά. Αν δεν συμβούν τα πιο πάνω πολύ φοβάμαι ότι δεν θα μπορέσεις να δουλέψεις και είναι κάτι που με λυπεί πραγματικά.

Τέλος, όσοι επιχειρείτε να μεταφερθεί στον κόσμο του ΑΠΟΕΛ μερίδιο ευθύνης γράφοντας πότε για τον παλμό του, πότε για τη μαζικότητά του μπουρδολογείτε και θα σας αρπάξει κι εσάς το κολάνι. Ο ΑΠΟΕΛίστας πλήρωσε τα τελευταία χρόνια απίστευτα ποσά σε ευρώ ή λίρες για να στηρίζει την ομάδα σε Κύπρο και Ευρώπη. Δεν φταίει ο αγνός ΑΠΟΕΛίστας για την απόδοση των ποδοσφαιριστών. Δεν φταίει ο αγνός ΑΠΟΕΛίστας για τα γινάτια και τα καπρίτσια του κάθε μέλους της Διοίκησης. Μπορεί να διακρίνει τις φιλοδοξίες του κάθε μέλους. Μπορεί να διακρίνει και να μην παρασύρεται από επικοινωνιακά παίγνια τις πραγματικές αδυναμίες. Μπορεί να αντιληφθεί, να επιδοκιμάσει ή να αποδοκιμάσει ενέργειες, πράγματα και καταστάσεις.

Προσοχή λοιπόν…

ΝΒ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X