Είναι και αυτός περίπτωση Εμπεσίλιο;

Αναφερόμαστε στον Φαρίας ο οποίος στα 30 του χρόνια ήρθε για πρώτη φορά στην Ευρώπη για να παίξει μπάλα στον ΑΠΟΕΛ. Μια ομάδα της οποίας η διοίκηση και ο κόσμος δείχνει ελάχιστη ανοχή και υπομονή σε οποιονδήποτε την χρειάζεται λόγω της ανάγκης για άμεσα και θετικά αποτελέσματα.

Ο Φαριάς επί Μπειν πήρε ελάχιστες ευκαιρίες σε μερικά φιλικά μέσα από τα οποία έδειξε ότι χρειάζεται χρόνο μέχρι να μπορέσει να λειτουργήσει σωστά ενώ ο Δώνης του δίνει χρόνο με πιο χαρακτηριστική την περίπτωση στον αγώνα του super cup οπου ήταν βασικός.

Ο Αργεντινός κάνει μια άνιση μάχη με τον χρόνο αφού σύντομα θα πρέπει να αποδεσμευτεί ένας παίκτης προκειμένου να εγγραφεί στο ρόστερ ο Σόουζα που θεωρείται ο μέσος που θα δώσει άλλη διάσταση στον ΑΠΟΕΛ.

Ο Φαριάς είναι ο βασικός υποψήφιος και το άδικο της υπόθεσης είναι ότι ίσως να αποχωρήσει ένας παίκτης που υπό άλλες συνθήκες θα μπορούσε να αποτελέσει μια αξιόλογη εναλλακτική επιλογή.

Μπορεί να μην είναι παίκτης με την ποιότητα και φινέτσα που διαθέτουν κάποιοι στο ρόστερ αλλά πρόκειται για ένα “παίκτη-σκυλί ” που κάνει τη λεγόμενη βρόμικη δουλειά στη μεσαία γραμμή.

Σ.Σ Ο παραλληλισμός με τον Εμπεσίλιο δεν αφορά την ποδοσφαιρική αξία των δυο αλλά το πόσο κοντά έφτασε στην αποδέσμευση ο Ολλανδός προτού προκύψει η ολοκληρωτική αντιστροφή δεδομένων.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X