Είπε τα απαραίτητα

Είπε τα απολύτως απαραίτητα ο προπονητής μας λίγο πριν την τελευταία προπόνηση ενόψει του αυριανού αγώνα στην καθιερωμένη δημοσιογραφική διάσκεψη. Δίπλα κάθισε ο Πάρντο γεγονός που έδωσε αφορμή για σχόλια και απορίες τις οποίες ο Κρίστιανσεν κλήθηκε να σχολιάσει.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του:

“Πρέπει να σεβαστούμε τον αντίπαλο μας, σίγουρα η Μπιλμπάο είναι το φαβορί. Εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να πάρουμε τις πιθανότητες μας”.

Για τις πιθανότητες του ΑΠΟΕΛ:  “Θα αυξήσουμε τις πιθανότητες μας αν καταφέρουμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα εδώ και πάμε με αυτό στο δεύτερο παιχνίδι στην έδρα μας”.

Για τον Ερνέστο Βαλβέρδε: “Είναι τιμή μου να είμαι εδώ και να είμαι αντιμέτωπος με τον Ερνέστο. Ένας πολύ καλός προπονητής, έχει πετύχει εξαιρετικά πράγματα, είναι επίσης ένας εξαιρετικός άνθρωπος”.

Για τα όπλα της Αθλέτικ και για το αν  Πάρντο θα παίξει: “Ποτέ δεν λέω την εντεκάδα. Ο Ούρκο είναι εδώ γιατί είναι μια σημαντική στιγμή γι΄αυτόν. Η Αθλέτικ είναι μια ομάδα με μεγάλες δυνατότητες, με ένταση στο παιχνίδι της. Είναι πολύ δύσκολο το παιχνίδι, θα αντιμετωπίσουμε μεγάλη πίεση ιδιαίτερα στα πρώτα 20 λεπτά”.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X