Υπέρβαση λέει ο Πετεβίνος

Ο Πετεβίνος έκανε δηλώσεις πριν λίγο στον SuperSport τονίζοντας ότι αυτό που κατάφερε ο ΑΠΟΕΛ φέτος αποτελεί υπέρβαση αφού έχει 2 στις 2 νίκες σε ευρωπαϊκό όμιλο και μόλις 2 βαθμούς από την κορυφή στη Κύπρο. Μίλησε επίσης για τον τραυματισμό του Πιέρου, του Ντε Καμάργκο και του Ορλάντι.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του:

Για τη νίκη σε βάρος της Δόξας…

«Φέτος έχουμε καταφέρει κάτι πρωτόγνωρο. Έχουμε την υπομονή που φέρνει πολλά γκολ στα τελευταία λεπτά. Αυτό το βλέπουμε και στην Ευρώπη και στην Κύπρο. Είναι από τα χαρακτηριστικά που θα συνοδέψουν την ομάδα. Σαφώς δείχνει ότι δυσκολευόμαστε σε κάποια παιχνίδια, αλλά διατηρούμε τη ψυχραιμία μας και στο τέλος δικαιωνόμαστε. Ήταν ένα παιχνίδι που ήταν η κορυφή της πυραμίδας από συνεχόμενα παιχνίδια. Είχαμε στόχο να πάμε μόνο με νίκες σε αυτά τα παιχνίδια. Δυστυχώς δεν επιτεύχθηκε ο στόχος με την ισοπαλία μας την Ανόρθωση. Δεν μπορούμε να μην είμαστε πλήρως ευχαριστημένοι γιατί αυτό που καταφέραμε είναι μια ποδοσφαιρική υπέρβαση. Πετύχαμε δύο νίκες στον όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ και είμαστε αήττητοι στο πρωτάθλημα, μένοντας δύο βαθμούς πίσω από την κορυφή».

Για το γεγονός ότι η ομάδα κλήθηκε να αγωνιστεί χωρίς καθαρό επιθετικό, μετά το απρόοπτο με τον Πιέρο

«Στο στυλ δεν αλλάξαμε και πολλά πράγματα. Μας έλειπε όμως ο επιθετικός. Ήταν απόλυτα λογικό. Μπορούμε να παίξουμε και με άλλον τρόπο παιχνιδιού, αλλά όχι εξ ανάγκης και χωρίς προετοιμασία».

Για την κατάσταση του Πιέρου…  

«Η εκτίμηση θα γίνει σήμερα. Είναι ένας μυϊκός σπασμός στον προσαγωγό. Μετά από κάποια διάγνωση προσπάθησε να ξαναμπεί, αλλά δεν θέλαμε να ρισκάρουμε καθόλου. Για αυτό τέθηκε εκτός».

Για το γεγονός ότι θα πρέπει να εξεταστεί από τους γιατρούς της Εθνικής…  

«Νομίζω κανείς δεν θέλει να ρισκάρει τη σωματική ακεραιότητα κανενός ποδοσφαιριστή».

Για τους άλλους τραυματίες (Ντε Καμάργκο και Ορλάντι)…  

«Ο Ντε Καμάργκο πέρασε από MRI την Τετάρτη και φάνηκε ότι έχει θλάση α΄ βαθμού που χρειάζεται 7-10 μέρες. Ξεκινά μια διαδικασία και αναμένεται ότι θα είναι στη διάθεση του προπονητή αμέσως μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων των εθνικών. Και ο Ορλάντι μετρά αντίστροφα».

Για το μηδέν παθητικό…

«Όλα αυτά θα ήταν στον ιδανικό βαθμό, αν είχαμε και το απόλυτο. Είναι μια ένδειξη ότι η αμυντική λειτουργία στάθηκε πολύ καλά. Είχαμε τις κακές μας μέρες, όμως υπάρχει και η τύχη. Στο τέλος μένει το επίτευγμα, η προσπάθεια».  

Για την κούραση και το ότι η ομάδα ανταποκρίνεται…  

«Δείχνουμε σε πολλούς τομείς ότι εξελισσόμαστε και ότι μπορεί να υπάρξει πολύ μεγάλη πρόοδος. Είναι στα δικά μας χέρια να το αποδείξουμε. Αν συνεχίσουμε θα μπορούμε να περιμένουμε κάτι πολύ καλό».

Για το ότι βοήθησαν οι αλλαγές…  

«Όταν το θέμα των αλλαγών γίνεται κανόνας, σημαίνει ότι ο προπονητής παίρνει από τους ποδοσφαιριστές το καλύτερο. Η ομάδα έχει βάθος και αυτό θα παίξει ρόλο όταν θα είμαστε στα μέσα της χρονιάς. Για να πετύχει μια ομάδα θα πρέπει να έχει βάθος»

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!