Υπό στενή παρακολούθηση

Μπορεί ο Πιέρος Σωτηρίου να κάνει απίστευτη χρονιά και ο Ντε Καμάργκο να είναι έτοιμος στα πιτς περιμένοντας τη σειρά του αλλά είναι δεδομένο ότι η ομάδα μας θα αποκτήσει ακόμα έναν επιθετικό στην προσεχή μεταγραφική περίοδο. Η απόφαση Κρίστιανσεν και διοίκησης είναι ειλημμένη, μιας  απαιτείται η προσθήκη ενός ακόμα παίκτη αφού αυτό προβλέπουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις και όχι μόνο.

Ένας παίκτης που τράβηξε την προσοχή των αρμοδίων είναι ο 21χρονός επιθετικός Νίκα Κατσιαράβα που αγωνίζεται στον Εθνικό Άχνας. Για όσους έχουν καλή μνήμη ήταν ένας εκ των πρωταγωνιστών των μεγάλων χαμένων ευκαιριών στον μεταξύ μας αγώνα αλλά και αυτός που πέτυχε τεσσάρα τέρματα στο 4-2 του Εθνικού επί της Καρμιώτισσας.

Η ηλικία και η προοπτική του παίκτη είναι τα στοιχεία που αξιολογούνται ως ιδιαίτερα θετικά ενώ όπως και σε μια άλλη περίπτωση δεν αποκλείεται να επιδιωχτεί ένα deal με τον Κίκη Φιλίππου με την προσωρινή παραμονή του Γεωργιανού επιθετικού στον Εθνικό Άχνας.

Εννοείται πως ήδη αξιολογούνται και προτείνονται επιθετικοί ενώ εκκρεμεί και η απόφαση για τον αρχισκάουτερ ο οποίος θα έχει σημαντικό ρόλο ακόμα και στην επερχόμενη μεταγραφική ενίσχυση.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!