Ίσως η τελευταία ευκαιρία

Όποιος ισχυριστεί ότι ο Εφραίμ δεν δέχεται παρατεταμένο καψόνι από τον Τραμετσάνι απλά εθελοτυφλεί. Το κατά πόσο το κόλλημα αυτό είναι δικαιολογημένο ίσως να είναι υποκειμενικό παρόλο που ένας προπονητής οφείλει να ενώνει και να λειτουργεί για το συμφέρον της ομάδας.

Αναδυκνύουμε και πάλι το θέμα γιατί η ομάδα μας καλείται να δηλώσει την Πέμπτη τους παίκτες που θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής ενόψει του 3ου προκριματικού.

Συνεπώς ανοίγει εκ νέου το παράθυρο για να συμπεριληφθεί ο Εφραίμ.

Τα αγωνιστικά δεδομένα και όχι μόνο καθιστούν την συμπερίληψη του απαραίτητη. Με τον Ζοαρζίνιο να μην έχει πάρει ούτε λεπτό συμμετοχής στους επίσημους αγώνες και να έχει ελάχιστη συμμετοχή στα φιλικά, τυχόν συμπερίληψη του στον κατάλογο θα αγγίζει τα όρια της πρόκλησης.

Ένας άλλος λόγος που ενισχύει την συμπερίληψη του Εφραίμ είναι ο τραυματισμός του Τάμαρι ο οποίος αν και δεν φαίνεται σοβαρός δεν θα ξεκαθαρίσει έγκαιρα και με τρόπο απόλυτο.

Φυσικά ο Τραμετσάνι έχει το δικό του ξεχωριστό και πολλές φορές ατεκμηρίωτο τρόπο προσέγγισης διαφόρων θεμάτων, οπότε αναμένουμε τη δική του ετυμηγορία.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!