Ιταλική ασπίδα προστασίας

Ο Τραμετσάνι ισχυρίστηκε ότι οι παίκτες έδωσαν το 100% κάτι φυσικά που αν συνέβαινε δεν θα βλέπαμε την ανύπαρκτη κατά τα άλλα Ομόνοια να κυριαρχεί σε μεγάλα διαστήματα αλλά και να χάνει μεγάλες ευκαιρίες.

Ο προπονητής μας αναγνώρισε ότι δεν μπορούμε να κάνουμε αυτό που πρέπει στους εντός έδρας αγώνες και έταξε σκληρή δουλειά…

«Οι παίκτες μας έδωσαν το 100% όπως σε κάθε παιχνίδι. Δεν κερδίζεις πρωτάθλημα Μάρτιο ή Απρίλιο και το ξέρουμε αυτό. Τα δώσαμε όλα, είμαστε δύο βαθμούς μπροστά και πρέπει να συνεχίσουμε. Δεν είναι εύκολο και θα αρχίσουμε ξανά την σκληρή δουλειά μέχρι το τέλος. Κάθε σεζόν είναι διαφορετική, δεν είναι νορμάλ να μην κερδίζουμε σπίτι μας, δεν είναι νορμάλ να παίζουμε χωρίς τους οργανωμένους μας. Πέρσι δεν καταφέραμε να κερδίσουμε τον Απόλλωνα, φέτος τον κερδίζουμε. Είμαστε δύο βαθμούς μπροστά από τον Απόλλωνα. Είμαστε πολύ δυσαρεστημένοι που δεν κερδίσαμε ειδικά σήμερα, πήραμε ένα βαθμό και είμαστε πρώτοι, τα δεχόμαστε όλα, αλλά η ευθύνη είναι δική μου. Μην αγγίζετε τους παίκτες μου, η ευθύνη είναι δική μου. Οι παίκτες μου τιμούν την φανέλα και έχουν την κατάλληλη συμπεριφορά, όπως πάντα. Δεν διαβάζω εφημερίδες, αλλά σέβομαι το τι γράφετε. Δεν γνωρίζω τι γνώμη έχετε για μένα”.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΓΩΝΑ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!