Ήταν απλά το πρώτο επεισόδιο

Τόσο η διοίκηση Πετρίδη όσο και ο Δώνης απέφυγαν να τοποθετηθούν επίσημα για την πιθανότητα άμεσης αποχώρησης του Ελλαδίτη προπονητή αλλά τα όσα εξελίχθηκαν αποτελούν  το πρώτο επεισόδιο μιας σειράς με αβέβαιη κατάληξη.

Καταρχάς αυτό που πρέπει να τονιστεί είναι ότι αν η βολιδοσκόπηση των Σαουδαράβων μετουσιωθεί σε επίσημη πρόταση προς τον Δώνη αυτός και το πολυπληθές επιτελείο του θα αποχωρήσουν αφού τα λεφτά που θα τους προσφέρουν θα είναι τέτοια που δεν θα μπορούν να πουν όχι.

Αυτό προκρίνεται από την αμεσότητα  και τον τρόπο με τον οποίο διέρρευσε από την πλευρά Δώνη στο contra.gr το ενδιαφέρον της Αλ Αχλιλ.

Αυτό από μόνο του δημιουργεί πλέον μια νευρικότητα στα ενδότερα της ομάδας μας αφού χωρίς αμφιβολία η αποχώρηση του τεχνικού τιμ θα είναι πισωγύρισμα στην προσπάθεια για κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Το πρώτο αυτό επεισόδιο ερμηνεύεται και ως μια προσπάθεια από πλευράς του Δώνη να στείλει κάποια μηνύματα σχετικά με την ανανέωση του συμβολαίου του. Όπως έχουμε αναφέρει η διοίκηση Πετρίδη συνδέει τα πάντα με την κατάκτηση ή μη του πρωταθλήματος κάτι που η πλευρά του προπονητή μας γνωρίζει και είναι για αυτό που προσαρμόζει ανάλογα τη δική της προσέγγιση, πλάνο και κίνησης τακτικής.

Εννοείται πάντως ότι επίσημα αυτό που απασχολεί όλους είναι πως ο ΑΠΟΕΛ θα κατακτήσει το έκτος συνεχόμενο πρωτάθλημα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!