Ήταν κακή παρένθεση;

Μετά από ένα σερί 7 νικών σε πρωτάθλημα και κύπελλο, ήρθε σήμερα η απώλεια σε συνδυασμό και με μια προβληματική εμφάνιση για να δώσει το έναυσμα για τις γνωστές συζητήσεις ανάμεσα στους οπαδούς μας. Η αλήθεια είναι ότι η απώλεια ήρθε σε έναν αγώνα οπού υπάρχει δεύτερη ευκαιρία και αυτή ενδεχόμενος να δοθεί στον επαναληπτικό του Τσιρείου.

Η ουσία σε σχέση με τα όσα είδαμε στο ΓΣΠ είναι ότι ο ΑΠΟΕΛ εξακολουθεί να είναι εξαρτημένος στην παρουσία και απόδοση παικτών οι οποίοι όταν απουσιάζουν έχουμε πρόβλημα. Το μαζικό rotation που επιχείρησε ο Κετσπάγια αποσυντόνισε ενώ η απόδοση παικτών όπως οι Αμορίν και Στίλιτς ήταν σκέτη απογοήτευση. Το πείραμα με τον Αντωνιάδη σε ρόλο αμυντικού χαφ απέτυχε ενώ οι εσπευσμένες αλλαγές στο δεύτερο ημίχρονο δεν μπόρεσαν να φέρουν τη νίκη.

Η πορεία της ομάδας στους επόμενους αγώνες θα κρίνει αν το σημερινό αποτέλεσμα και ο τρόπος που ήρθε ήταν μια κακία παρένθεση ή αν επανήλθαν τα διαφόρων ειδών προβλήματα που ταλανίζουν τον φετινό ΑΠΟΕΛ.

Σε κάθε περίπτωση η προσοχή πρέπει να στραφεί πλέον στον αγώνα του Σαββάτου αφού το ζητούμενο είναι η παραμονή στην κορυφή.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X