Πρέπει να γίνουν αρκετά

Ο Κρίστιανσεν στις δηλώσεις του προσπάθησε να υπεραπλουστεύσει τις περιορισμένες επιλογές που έχει στην επίθεση ενώ είπε ότι και η ισοπαλία θα είναι ένα καλό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά τα όσα ειπώθηκαν στη δημοσιογραφική:

Για το ότι θα τεθούν αντιμέτωπες οι δύο ομάδες που νίκησαν στην πρεμιέρα

«Είναι σημαντικό που ξεκινήσαμε με νίκη. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και θα πρέπει να κάνουμε αρκετά πράγματα για να μπορέσουμε να νικήσουμε. Ήρθαμε εδώ για να προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

Για τη νίκη της Κοπεγχάγης κόντρα στην Μπριζ… 

«Είπα ξανά όταν κληρωθήκαμε με την Ρόζενμποργκ και την Κοπεγχάγη, ότι θα ήταν δύσκολα παιχνίδια. Θα προσπαθήσουμε και εμείς να κρατήσουμε ένα συγκεκριμένο επίπεδο για να μπορούμε να προχωρήσουμε για τη συνέχεια».

Για τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του Ολυμπιακού και αν ξεχωρίζει κάποιους ποδοσφαιριστές… 

«Παίζουν εντός, είναι καλή και δυνατή ομάδα με εμπειρίες στην Ευρώπη. Έχουν καλούς ποδοσφαιριστές, καλό προπονητή, με τον οποίο παίξαμε μαζί στην Οβιέδο την περίοδο 1997-1998 και είμαι σίγουρος ότι θα προετοιμάσει την ομάδα με τον καλύτερο τρόπο».

Για το πως θα χτυπήσει το παιχνίδι… 

«Έχω μιλήσει στην ομάδα για το θα κάνουμε και ποιος θα είναι ο στόχος μέσα στο παιχνίδι. Θα είναι ενδιαφέρον παιχνίδι με πάθος, στρατηγική. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο αποτέλεσμα. Είμαι φιλόδοξος, θέλω να νικήσουμε, όμως η ισοπαλία, δεν είναι κακό αποτέλεσμα κόντρα στον Ολυμπιακό στην έδρα του».

Αν τον ανησυχεί το ότι έχει στη διάθεση του μόνο ένα επιθετικό…

«Αν βάλει δύο γκολ ο Πέρος δύο γκολ δεν θα είναι κάτι που δεν μας βοηθήσει. Μπορούμε να πάρουμε πράγματα στην επίθεση και από άλλους ποδοσφαιριστές. Ο Ντε Καμάργκο είναι σημαντικός ποδοσφαιριστής, όμως δεν τον έχουμε μαζί μας».

Για την βελτίωση που παρατηρείται στην ομάδα…

«Στόχος μας είναι βελτιωνόμαστε κάθε μέρα. Πρέπει να δουλέψουμε πολύ, είχαμε κάποια καλά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα, καλές εμφανίσεις στην Ευρώπη και προχωράμε. Θα πρέπει να συνεχίσουμε να είμαστε σοβαροί και παίρνουμε αποτελέσματα».

Για το ότι ο Ολυμπιακός προέρχεται από την ήττα από την Λάρισα… 

«Δεν σημαίνει τίποτα για μας».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!