Καλώς ή κακώς ψάχνονται

Στη νέα τάξη πραγμάτων που δεν αφορά μόνο τα όσα επιβάλλει η πανδημία βλέπουμε να κορυφώνονται οι τάσεις φυγής των ποιοτικών ποδοσφαιριστών από το ΑΠΟΕΛ. Όσοι γνωρίζουν δυο πράγματα περισσότερα αναγνωρίζουν ότι αυτό δεν σχετίζεται μόνο με τον κορωνοϊο αλλά και με τις προοπτικές της ομάδας.

Ο Βούρος κρίνει καλύτερο για το μέλλον του να επιστρέψει στην Ελλάδα και ψάχνει να βρει ομάδα, ο Ιωάννου προσπαθεί να εξασφαλίσει καλή πρόταση από Αγγλία ενώ ο Τάμαρι δεν υπογράφει την επέκταση του συμβολαίου που του έχει προταθεί.

Η λίστα δεν μπορεί να επεκταθεί αφού αυτοί είναι οι παίκτες που αποτελούν την ποιοτική βάση πάνω στην οποία θα μπορούσαν να έρθουν καμιά δεκαριά παίκτες φέτος με την ελπίδα ότι ο Ουζουνίδης θα καταφέρει να τους κάνει να λειτουργούν σαν ομάδα.

Γίνεται αντιληπτό ότι οι προοπτικές του ΑΠΟΕΛ δεν είναι οι καλύτερες δυνατές και είναι για αυτό που θα χρειαστεί να υπάρξει αφύσικα για τα δεδομένα της ομάδας μας πετυχημένος αριθμός μεταγραφών.

Μάλιστα αυτό θα πρέπει να επιβεβαιωθεί πολύ νωρίς αφού υπάρχει η γνωστή πίεση για συμμετοχής στους ομίλους του Europa League για να αποφευχθεί η στάση πληρωμών.

Το παρήγορο είναι ότι αν αποχωρήσουν οι πιο πάνω θα υπάρξει οικονομικό όφελος το οποίο όμως δεν είναι εύκολο να αναπληρώσει την αγωνιστική απώλεια.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X