Κάποιοι ξεχνούν τη Σούντουβα

Από την ημέρα της κλήρωσης των δυο προκριματικών αγώνων του Champions League αυτό που κυριαρχεί στις συζητήσεις των οπαδών μας και όχι μόνο είναι ο βαθμός δυσκολίας του Ερυθρού Αστέρας και οι εκκρεμότητες που υπάρχουν στο ρόστερ του ΑΠΟΕΛ.

Αυτό που ξεχνούν όλοι στην ομάδα μας είναι ότι για να βρεθούμε αντιμέτωποι με την ομάδα του Μιλόγεβιτς θα πρέπει πρώτα να αποκλείσουμε την πρωταθλήτρια Λιθουανίας. Για να είμαστε πιο σωστοί δεν το ξεχνούν αλλά θεωρούν δεδομένο οι περισσότεροι ότι εύκολα ή δύσκολα θα περάσουμε.

Η λεπτή διαχωριστική γραμμή μεταξύ αισιοδοξίας και υποτίμησης δεν είναι καλά χαραγμένη στην ομάδα μας και είναι για αυτό που σε κάποια φάση οι αρμόδιοι και όλοι στον Αρχάγγελο θα πρέπει να κάνουν όλα όσα πρέπει για να αποφύγουμε τα ρεζιλίκια.

Η Σούντουβα είναι θεωρητικά υποδεέστερη ομάδα αλλά αυτό πρέπει να αποδειχτεί και στην πράξη. Το γεγονός ότι βρίσκεται σε πλήρη αγωνιστική ετοιμότητα και πως θέλει να κάνει την υπέρβαση στην Ευρώπη πρέπει να λειτουργήσουν ως καμπανάκι κινδύνου για τους αππωμένους.

Ιδιαίτερα αν αναλογιστούμε ότι θα αρχίσουμε τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις με το περσινό ρόστερ όσον αφορά την αρχική εντεκάδα. 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X